Τελευταία νέα
Πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Εξεταστικής για funds, διαχείριση ιδιωτικού χρέους και πρόγραμμα “Ηρακλής” Ο Χάαλαντ φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ με το 21 στην πλάτη Γιαννακοπούλου κατά Λαζαρίδη: “Ήρθε για να προκαλέσει – Να τον χαίρονται στη ΝΔ” Ν. Κεραμέως: Νέο πιλοτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ στον κλάδο του αυτοκινήτου Παιανία: Ξήλωσαν 25 χλμ καλωδίων από εργοτάξιο μέσα σε δύο μήνες – 13 συλλήψεις Κώστας Τσουκαλάς: «Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει τις διεκδικήσεις της κοινωνίας» Π. Μαρινάκης: Η κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου είναι κίνηση πυροτέχνημα Γιαννακοπούλου σε ΝΔ για Λαζαρίδη: Να τον χαίρεστε – Υπάρχουν και ανθρώπινα όρια Σοφία Ζαχαράκη: «Η κατάληψη δεν είναι λύση – Ακούμε τα αιτήματα των μαθητών» Δημοσκόπηση – κόλαφος της GPO για τα Παραπολιτικά: Μόνο ένα 27,8% επιθυμεί να παραμείνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη – στο όριο του 25% η ΝΔ! Σαφής υπεροχή Τσίπρα-ΕΛ.Α.Σ έναντι του ΠΑΣΟΚ Μήνυμα αλληλεγγύης στους Γάλλους μαθητές: Με τη «Διεθνή» η πορεία στο κέντρο της Αθήνας [βίντεο] Ο Μακάριος Λαζαρίδης ζήτησε «συγγνώμη» από τη Νάντια Γιαννακοπούλου μετά την on air επίθεση: «Είπα μια κουβέντα παραπάνω»
Efsyn.gr

Ο Εμμανουήλ Καραλής στο βίντεο του νέου τραγουδιού του Μόντο Ντουπλάντις

Από το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ στη μουσική σκηνή: Ο Μόντο Ντουπλάντις κυκλοφόρησε το «Gold», το τραγούδι που θα αποτελέσει τον επίσημο ύμνο του πρώτου World Athletics Ultimate Championship που θα γίνει στη Βουδαπέστη, 11-13 Σεπτεμβρίου.
Ο Σουηδός σούπερ σταρ του στίβου, δις Ολυμπιονίκης και κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ στο επί κοντώ, έγραψε και ερμηνεύει ο ίδιος το τραγούδι, το οποίο συνυπογράφουν οι Καρλ Σίλβεργκραν και Όσκαρ Τσέις. Την παραγωγή ανέλαβε ο τελευταίος.
Το βίντεο κλιπ περιλαμβάνει στιγμές από την αθλητική διαδρομή του Ντουπλάντις, με τον Εμμανουήλ Καραλή να εμφανίζεται σε αρκετά σημεία. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ καταγράφεται να πανηγυρίζει μαζί με τον μεγάλο του αντίπαλο και φίλο, αλλά και να τον αγκαλιάζει μετά από μία ακόμη μεγάλη επιτυχία.
Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μόντο Ντουπλάντις / youtube
«Έγραψα το τραγούδι γύρω από την ιδέα του να εκπροσωπείς κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό σου», δήλωσε ο Ντουπλάντις.
«Νομίζω ότι αυτό κάνουμε όλοι όταν βρισκόμαστε στον στίβο. Εκπροσωπούμε την οικογένειά μας, την ομάδα μας, τους προπονητές μας και αγαπώ αυτή την ιδέα. Η μουσική και ο αθλητισμός είναι τα δύο πράγματα που ενώνουν τους ανθρώπους με τον καλύτερο τρόπο και το “Gold” είναι μια έκφραση αυτού», συνέχισε ο επικοντιστής.
Το τραγούδι θα αποτελέσει τη χαρακτηριστική μουσική «ταυτότητα» του World Athletics Ultimate Championship, της νέας διοργάνωσης που θα κάνει πρεμιέρα στη Βουδαπέστη από τις 11 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.
Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μόντο Ντουπλάντις / youtube
Ο Ντουπλάντις θα ερμηνεύσει το «Gold» ζωντανά στο στάδιο, στο κλείσιμο της διοργάνωσης, την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
«Ένας από τους μεγάλους του αθλήματος»
Ο πρόεδρος της World Athletics, Σεμπάστιαν Κόου, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία με τον κορυφαίο επικοντιστή.
«Το Ultimate έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να αναδείξει τα ταλέντα και τα πάθη των μεγαλύτερων σταρ του αθλήματός μας, τόσο εντός όσο και εκτός στίβου. Ο Μόντο είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και επιτυχημένους αθλητές μας και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε περισσότερο ενθουσιασμένοι που είναι εκείνος που δημιούργησε τον ύμνο του Ultimate», δήλωσε ο Κόου.
«Πρόκειται για ένα τεράστιο παγκόσμιο αθλητικό πρωτάθλημα και θεωρήσαμε ταιριαστό να έχει έναν ύμνο που θα εμπνέει το κοινό και τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, γραμμένο και ερμηνευμένο από έναν από τους κορυφαίους», συνέχισε ο πρόεδρος της World Athletics.
Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε στη Βουδαπέστη και περιλαμβάνει, εκτός από εικόνες από χαρακτηριστικά σημεία της ουγγρικής πρωτεύουσας, προσωπικό αρχειακό υλικό του Ντουπλάντις από την παιδική και εφηβική του ηλικία. Παράλληλα, εμφανίζονται στιγμές από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της αθλητικής του καριέρας, καθώς και μέλη της οικογένειάς του, φίλοι και άλλοι αστέρες του στίβου.
Η μουσική δεν είναι νέα ενασχόληση για τον Ντουπλάντις. Ο 26χρονος αθλητής γράφει και παράγει μουσική εδώ και χρόνια, έχοντας ξεπεράσει τα 11 εκατομμύρια ακροάσεις στο Spotify.
Το World Athletics Ultimate Championship φιλοδοξεί να φέρει αντιμέτωπους κάθε δύο χρόνια τους κορυφαίους αθλητές του πλανήτη, από παγκόσμιους πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες μέχρι νικητές του Diamond League και αθλητές με την υψηλότερη ετήσια κατάταξη.
Η νέα διοργάνωση θα συνοδεύεται από συνολικό χρηματικό έπαθλο 10 εκατομμυρίων δολαρίων.
Δείτε το βίντεο του τραγουδιού του Μόντο Ντουπλάντις:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...