Συνεχείς οι εξελίξεις στο σίριαλ Ολυμπιακού – Γουόκαπ.
Μία ημέρα μετά την κλήση του Τόμας Γουόκαπ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για την απουσία του από το «ραντεβού» για εργομετρικές εξετάσεις ενόψει της νέας σεζόν, έγινε γνωστό πως ο πρωταθλητής Ευρώπης έστειλε επιστολή στην Ντουμπάι (την ομάδα που θέλει να κάνει δικό της τον γκαρντ των «ερυθρόλευκων»), καταγγέλλοντας ότι προσέγγισε παρανόμως τον Γουόκαπ, από τη στιγμή που ο παίκτης δένεται με συμβόλαιο σε ισχύ έως το 2027 με τους Πειραιώτες.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κοινοποίησε την επιστολή στη Euroleague, ώστε να είναι ενημερωμένη η διοργανώτρια Αρχή του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο οποίο μετέχουν τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Ντουμπάι.
Δεδομένο είναι πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα προσκομίσει την επιστολή αυτή στο δικαστήριο, με δεδομένο ότι ο Γουόκαπ έχει προσφύγει στο BAT για να μείνει ελεύθερος, ενώ και η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» θα υποχρεωθεί να χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο για να διαφυλάξει τα δικαιώματά της και να διατηρήσει στις τάξεις της τον 33άχρονο γκαρντ.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
