Τελευταία νέα
Πρεμιέρα με το δεξί για Άρσεναλ και Τζόλη στην Premier League Λευκός Οίκος: Το Ανώτατο Δικαστήριο επιτρέπει προσωρινά στον Τραμπ να συνεχίσει τις εργασίες για την αίθουσα χορού Πρωτιά για τον «ιπτάμενο» Τεντόγλου και στη Λοζάνη [βίντεο] Τραγωδία στην Αχαΐα: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο με θύμα τη 46χρονη που βρέθηκε απανθρακωμένη [εικόνες – βίντεο] Στα άκρα Ερντογάν και Νετανιάχου: Πώς απαντά η Άγκυρα στην επίθεση από τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Συγχαρητήρια Μητσοτάκη στον Πετρούνια για το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό: «Μπράβο Λευτέρη» Axios: Το «σοκ της Κίνας» πιέζει τις ευρωπαϊκές βιομηχανίες – Υπό εξέταση το σενάριο επιβολής ευρύτερων δασμών Αν το Ιράν ” πέσει” θα ακολουθήσουν Ρωσία και Κίνα !- Η άγρια τυραννία των ΗΠΑ θα σκεπάσει τότε τον πλανήτη Καύσωνας: Εντυπωσιακό timelapse βίντεο από τη NASA καταγράφει το καλοκαίρι που «γονάτισε» την Ευρώπη Βρετανία: Η Μέγκαν σε νέες επαγγελματικές περιπέτειες – Σε ποια σειρά του Netflix διεκδικεί ρόλο  Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 28 Αυγούστου Ντροπή στην ΕΡΤ για τη στάση της για τον Κωνσταντίνο Τσουκαλά
Efsyn.gr

Άνδρος: Βρήκαν πάνω από 2 κιλά κοκαΐνης σε παραλίες

«Λαβράκι» έβγαλαν οι έρευνες της Λιμενικής Αρχής Άνδρου, καθώς εντοπίστηκαν νάιλον συσκευασίες που περιέχουν ναρκωτικά, πιθανότατα κοκαΐνη.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, τις πρωινές ώρες στις 19 Αυγούστου, στελέχη της Λιμενικής Αρχής Άνδρου, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών και κατόπιν ερευνών, εντόπισαν στην παραλία «ΓΑΛΙΑ» μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 1.230 γραμμαρίων.

Εν συνεχεία, την 20.08.2026 συνέδραμε την έρευνα κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών (ΜΥΑ/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), στελέχη της οποίας πραγματοποιήσαν υποβρύχια έρευνα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της ανωτέρω παραλίας. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε παρακείμενες παραλίες, όπου στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής εντόπισαν σε βραχώδες σημείο μία επιπλέον νάιλον συσκευασία περιέχουσα πιθανόν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 1.090 γραμμαρίων.
Από το Λιμεναρχείο Άνδρου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανευρεθείσες ποσότητες των ναρκωτικών ουσιών, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...