Τελευταία νέα
Κάτω Αχαΐα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον δεύτερο οδηγό – Θρήνος για την 46χρονη ΕΛΑΣ: Τουλάχιστον τέσσερις θεραπείες καρκίνου αποσύρθηκαν από το ΕΣΥ – «Η υγεία δεν είναι κόστος να συμπιεστεί» Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Ινδό ομόλογό του- Θα συναντηθούν στη Νέα Υόρκη ΕΛΑΣ: Άλλο ένα ογκολογικό φάρμακο εκτός Ελλάδας – Αυτή είναι η περίφημη δημόσια Υγεία της κυβέρνησης Οι έξι αλυσίδες καφέ: Από τις γειτονιές της Ελλάδας στις αγορές του κόσμου Τραγωδία στον Όλυμπο – Νεκρός ο ορειβάτης που έπεσε σε βαθιά χαράδρα 13 δισ. ευρώ στους δανειστές και θριαμβολογίες στο Μαξίμου – αλλά ποιος πληρώνει τελικά τον λογαριασμό της «επιτυχίας» Μητσοτάκη; Νίκος Παππάς με αφορμή το δημοσίευμα της «Εφ.Συν.»: «Καταρρέει ο μύθος της μείωσης φόρων από τη ΝΔ» Όλυμπος: Πτώση ορειβάτη σε δύσβατη χαράδρα – Σε εξέλιξη επιχείρηση της ΕΜΑΚ Ο Κώστας Καρπουχτσής στην «Εφ.Συν.»: Ανάπτυξη που φτάνει στην κοινωνία Κόντρα Γεωργιάδη – Ακρίτα για Μαντόνα: «Βρήκε λόγο να μιζεριάσει» – «Δεν είναι φυτεία του Νότου να μαζεύουμε βαμβάκι» Κώστας Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη κυνήγησε ανελέητα το ελεύθερο επάγγελμα και τη μεσαία τάξη
Efsyn.gr

Μάλια: Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρελή πορεία αυτοκινήτου πριν χτυπήσει τουρίστες

Βίντεο-ντοκουμέντο καταγράφει καρέ-καρέ την ξέφρενη πορεία αυτοκινήτου στα Μάλια, λίγο πριν πέσει πάνω σε δύο Βρετανούς τουρίστες, τραυματίζοντας τη μία από αυτούς.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Ιουλίου, στον πολυσύχναστο δρόμο των Μαλίων, όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι, εργαζόμενοι και τουρίστες που διασκέδαζαν.
Στο βίντεο, το όχημα φαίνεται να κινείται μέσα στο πλήθος, με τον οδηγό να πραγματοποιεί επικίνδυνους ελιγμούς. Αρχικά στρέφεται προς τα δεξιά, αναγκάζοντας εργαζόμενους και θαμώνες να κάνουν στην άκρη για να αποφύγουν το αυτοκίνητο.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το όχημα κινείται προς την αντίθετη πλευρά του δρόμου και πέφτει πάνω σε ένα ζευγάρι Βρετανών, που συζητούσε στο σημείο. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μία 41χρονη, η οποία υπέστη κάταγμα στο πόδι, ενώ ο σύντροφός της δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Οι αντιδράσεις του πλήθους
Η επικίνδυνη πορεία του αυτοκινήτου προκάλεσε την οργή ανθρώπων που βρίσκονταν στον δρόμο. Όταν αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί, αρκετοί αποδοκίμασαν τον οδηγό και χειρονομούσαν προς το όχημα, ενώ ένας από τους παρευρισκόμενους το κλώτσησε.
Μετά από πολυήμερες έρευνες, οι Αρχές εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, έναν 29χρονο Παλαιστίνιο που διαμένει στο Ηράκλειο. Σε βάρος του ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος είχε αρχικά ομολογήσει προανακριτικά ότι βρισκόταν πίσω από το τιμόνι και ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης. Ωστόσο, κατά την απολογία του ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, αρνήθηκε ότι ήταν εκείνος που οδηγούσε.
Υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο πέρασε στην κατοχή του 23 ημέρες πριν από τη σύλληψή του, δηλαδή μετά το περιστατικό, ενώ απέδωσε την αρχική του ομολογία σε παρανόηση λόγω γλώσσας.
Ο 29χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μεταξύ των οποίων η παράδοση του διπλώματος οδήγησης και της άδειας κυκλοφορίας.
Δείτε βίντεο από τα Μάλια:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...