Τελευταία νέα
Λ. Αμερική: Ο «Τραμπ της Κολομβίας» διέταξε την άμεση απέλαση μεταναστών χωρίς χαρτιά Από το «όλοι μαζί τα φάγαμε» στο «όλοι μαζί μαυρίσαμε» Χαλκιδική: Ξήλωσαν πακτωμένες ομπρέλες και ξαπλώστρες από παραλία στις Καλύβες [βίντεο] Ο σχεδιασμός της Αθήνας μετά το αβέβαιο μέλλον των “ήρεμων νερών”-Απομακρύνεται τετ-α-τετ Μητσοτάκη-Ερντογάν στον ΟΗΕ Κικίλιας από Πειραιά: “Η τουριστική περίοδος δεν έχει τελειώσει” Σπέτσες: Η ορφανή φώκια «Αλέξης» περιπλανιόταν και έψαχνε απεγνωσμένα τη μητέρα του Χτίζει αφήγημα για την οικονομία η κυβέρνηση: Ετοιμάζεται το πακέτο της ΔΕΘ Πύλος: Θρίλερ δίχως τέλος με τον αγνοούμενο Ισπανό επιχειρηματία – Τα ερωτήματα και το πρόσωπο-κλειδί Οι «πρόθυμοι» υποστηρίζουν τον Ζελένσκι «Σκανδαλώδης απειλή»: Πώς παρουσιάζει η Τουρκιγέ τις δηλώσεις Γεραπετρίτη Ονόματα υποψηφίων βουλευτώ της ΕΛ.Α.Σ. Το ΠΑΣΟΚ ξαναστήνει τις «λαοθάλασσες» στην Κρήτη: Μαζική απόβαση για τα γενέθλια του κόμματος
Filathlos.gr

Μεντιλίμπαρ: «Το ότι δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ, δεν σημαίνει ότι δεν ήμασταν καλοί»

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τη Stoiximan Super League, επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τον Νταβίντ Κάρμο να λυτρώνει τους «ερυθρόλευκους» στο 82ο λεπτό.
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας του και στις ευκαιρίες που δημιούργησε, υπογραμμίζοντας πως το γεγονός ότι δεν ήρθαν περισσότερα γκολ δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά.
Παράλληλα, ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε στην ανάγκη προσαρμογής των νέων παικτών, αλλά και στη δύσκολη διαχείριση του αγώνα μετά την αποβολή του Ροντινέι.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
«Μέχρι το τελευταίο λεπτό δυσκολευτήκαμε, αλλά τα καταφέραμε. Παίξαμε καλά, το γεγονός ότι δεν σκοράραμε περισσότερα γκολ δεν σημαίνει ότι δεν δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες ή ότι δεν ήμασταν καλοί, αλλά ότι ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν πολύ καλός. Υποστήκαμε στρες μέχρι τα τελευταία λεπτά. Μετά την αποβολή του Ροντινέι, κινδυνεύσαμε».
Για τον Σα και τον Ρόκα: «Χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Ο Ρόκα είναι περισσότερο χρόνο μαζί μας. Ο Γκουστάβο έχει χάσει την προετοιμασία, θα χρειαστεί χρόνο για να αποκτήσει ρυθμό. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσουν και οι δύο».
Για την αποθέωση: «Δεν θα το συνηθίσω, αισθάνομαι ακόμη αμήχανα και δεν ξέρω γιατί συνεχίζουν να το κάνουν, αφού δεν τους χαιρετάω εκείνη την στιγμή. Δεν το κάνω από κακό, τους ευχαριστώ πολύ».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...