Τελευταία νέα
ΗΠΑ: Η πρώτη παραίτηση στην κυβέρνηση Τραμπ μετά τις εκλογές – Αναταράξεις στους Ρεπουμπλικάνους, σε δεινή θέση ο Χέγκσεθ Έρχεται στα βιβλιοπωλεία η «Ζωντανίνα» του Ιάσονα Μικρώνη Π.Λαφαζάνης : Ψεύτης και υποκριτής ο Αλ.Τσίπρας – Τσουνάμι πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας επί των ημερών της πρωθυπουργίας του , τους οποίους κλιμάκωσε στη συνέχεια ο Κυρ.Μητσοτάκης Πανευρωπαϊκή ανησυχία: Οι απειλές για βόμβες σε αεροπλάνα και η μυστηριώδης οργάνωση «Μαχητές του Ανδρικού Κράτους» Γεροβασίλη για το “Χωριάτικο”: “Από πότε γνώριζε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ για το πλιάτσικο;” Οργισμένη Τούνη για Παιδική Χαρά: «Έπεσα κι εγώ θύμα – Έχουν κλείσει first class στην κόλαση» Πλημμύρισαν από διαδηλωτές οι δρόμοι στη Γαλλία – Σήμερα η μεγαλύτερη συμμετοχή όλων των ημερών [εικόνες – βίντεο] Οι πέντε εταιρείες drones που επέλεξε το ΝΑΤΟ για fast track αγορές: Ενδιαφέρον και στην Ελλάδα – Εκτός η Τουρκία Συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με επικεφαλής κομμάτων στο Παρίσι Χατζηδάκης: Πέντε Άξονες για την Ενίσχυση της Βιομηχανικής Πολιτικής Πάτρα: Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου Συναντήσεις Τσίπρα με ηγέτες των προοδευτικών κομμάτων στη Γαλλία: «Κοινή δράση ενάντια σε ακροδεξιά, ρατσισμό, λιτότητα»
Filathlos.gr

Σμίγει με τον Γιάννη: Ο Κλέι Τόμπσον στους Μαϊάμι Χιτ (ΦΩΤΟ)

Επίσημη μορφή πήρε η μεταγραφή του Κλέι Τόμπσον στους Μαϊάμι Χιτ.
Ένας από τους καλύτερους σουτέρ όλων τρων εποχών στο ΝΒΑ θα πλαισιώσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου η ομάδα της Φλόριντα να επιστρέψει στην κορυφή του ΝΒΑ.
Σε 13 σεζόν στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού με Ουόριορς και Μάβερικς, ο Τόμπσον έχει 18.6 πόντους με 41% στο τρίποντο, 3.4 ριμπάουντ και 2.2 ασίστ ανά 31.4 λεπτά σε 934 αγώνες κανονικών περιόδων.
Την περίοδο 2025/26 ο έμπειρος σουτέρ είχε 11.7 πόντους (38.3% στο τρίποντο), 2.1 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 21.7 λεπτά σε 69 αγώνες με τη φανέλα των Μάβερικς.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...