Τελευταία νέα
Έκτακτο: Διακομίζεται στο Ιπποκράτειο ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών Βουλή: Με ασθενοφόρο μεταφέρουν τον Γιώργο Κώτσηρα μετά από αδιαθεσία Γιώργος Κώτσηρας: Στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία στη Βουλή Καταγγελία για μαθητές «φαντάσματα» και στημένες αθλητικές διακρίσεις για μόρια εισόδου στα ΑΕΙ Pizza Fan: Με ειδικό λογισμικό η απόκρυψη ΦΠΑ εκατομμυρίων – Βρέθηκαν 500.000 ευρώ στο σπίτι του ιδιοκτήτη Κάλεσμα αλληλεγγύης στους εκπαιδευτικούς Χαρτζουλάκη και Χοτζόγλου Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση για το όριο των 15 ετών στα social media ΕΦΕΤ: Ανακαλεί κατεψυγμένα μπιφτέκια κοτόπουλου – Εντοπίστηκε σαλμονέλα Αντεπίθεση της Αθήνας στο παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: Ελλάδα και Αίγυπτος ξεκινούν συζητήσεις για επέκταση της ΑΟΖ Α. Τσίπρας για τις εκλογές στη Βραζιλία: Με τον Λούλα, με την Αριστερά Ουκρανικό: Η Ρωσία σφυροκοπά το Κίεβο λίγες ώρες μετά το «πράσινο φως» για επανέναρξη συνομιλιών Ο Τσίπρας στηρίζει Λούλα στη Βραζιλία: «Με την Αριστερά – Με τις προοδευτικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο»
Efsyn.gr

Η Όλγα Γεροβασίλη και επίσημα ανεξάρτητη βουλεύτρια

Ανεξάρτητη βουλευτής είναι πλέον και επίσημα η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, η Όλγα Γεροβασίλη ενημερώνει ότι αποχωρεί από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και ότι πλέον είναι ανεξάρτητη βουλευτής.
Η πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, είχε καλέσει την αντιπρόεδρο της Βουλής, όταν είχε κάνει γνωστή την πρόθεσή της να αποχωρήσει από το κόμμα, να παραδώσει την έδρα.
Μετά από αυτή την εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ μένει με 11 βουλευτές, ενώ οι ανεξάρτητοι βουλευτές στη Βουλή φτάνουν τους 52.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...