Τελευταία νέα
Μητσοτάκης: «Οι αρχηγοί όταν δεν πηγαίνουν καλά, πρέπει να κάνουν στην άκρη για να έρθει κάποιος άλλος» ΠΑΣΟΚ: «Ο κ. Μητσοτάκης που δεν “πράσσειν άλογα”, να μην ξεχνάει τα πεπραγμένα της κυβέρνησής του» Αναδρομικά και… αγύριστα σε συνταξιούχους Η Φανί Αρντάν στο Μεσολόγγι – Θα απαγγείλει ποίηση στον Κήπο των Ηρώων Γκράβα: Έντονη ανησυχία για την οσμή αερίου, στο σημείο κλιμάκιο μηχανικών – «Φοβόμαστε μη γίνουμε Βιολάντα» [βίντεο] «Κομμένοι» οι πρωταγωνιστές του δημοσιεύματος της WSJ από το “κάδρο” του Μάρκο Ρούμπιο – Στα «δίχτυα» της σκανδαλοθηρικής Daily Mail η Κίμπερλι Γκίλφοιλ Θεώνη Κουφονικολάκου: Καμία ανοχή στη βία λεκτική ή σωματική, καμία σεξιστική συμπεριφορά δεν μπορεί να γίνεται αποδεκτή Διαγραφή Κωνσταντόπουλου ζητά η ΕΛΑΣ Γεραπετρίτης για δημοσίευμα WSJ: Περιττό να κληθεί στο ΥΠΕΞ η Γκιλφόιλ – Δεν τέθηκε θέμα πίεσης ή απειλής Με τη ΝΔ κάτω από 25% ο Μητσοτάκης αποχωρεί Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις τους οι αλιείς – Αν δεν τηρηθούν οι δεσμεύσεις, θα επανέλθουν O Γεραπετρίτης δεν θα ζητήσεις εξηγήσεις από την Γκίλφοϊλ για το δημοσίευμα της WSJ – «Μου αρκούν οι διαβεβαιώσεις Παπασταύρου»
Efsyn.gr

Συνάντηση Μητσοτάκη με την Αφροδίτη Νέστορα στο Μαξίμου: «Συζητήσαμε για τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης»

Με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου η Αφροδίτη Νέστορα, λίγους μήνες μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι της, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της μητέρας της.
Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Αφροδίτη Νέστορα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τον πρωθυπουργό για την πρόσκληση και τη συμπαράστασή του μετά την επίθεση.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, σύμφωνα με την ίδια, τέθηκε στο επίκεντρο η ανάγκη αντιμετώπισης της τρομοκρατίας, με την κ. Νέστορα να υπογραμμίζει την επιτακτική ανάγκη «να ξεριζωθεί» και τον πολιτικό κόσμο να σταθεί απέναντί της «λόγω και έργω».
Η συζήτηση δεν περιορίστηκε, ωστόσο, εκεί. Όπως ανέφερε η Αφροδίτη Νέστορα, με τον πρωθυπουργό συζήτησαν επίσης για τη Θεσσαλονίκη, τις προοπτικές της πόλης και την αναπτυξιακή της πορεία.
Αναλυτικά η ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα:
«Είχα την τιμή να συναντήσω τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου. Τον ευχαρίστησα για την πρόσκληση και τη συμπαράστασή του μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο σπίτι μου που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της μητέρας μου, το δικό μου σοβαρό τραυματισμό, τον τραυματισμό του πατέρα μου και άλλων ενοίκων της πολυκατοικίας που μένω ενώ στη συζήτηση τονίστηκε η επιτακτική ανάγκη η τρομοκρατία να ξεριζωθεί και ομόθυμα ο πολιτικός κόσμος να σταθεί απέναντί της “λόγω και έργω”.
Με τον Πρωθυπουργό συζητήσαμε φυσικά και για τη Θεσσαλονίκη, τις προοπτικές της και την αναπτυξιακή της πορεία».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...