Τελευταία νέα
Ισραήλ: Εκκλήσεις Χέρτζογκ στα κόμματα για σχηματισμό κυβέρνησης – Φωνές για ευρεία συμμαχία κατά του Νετανιάχου ΜέΡΑ25: Στη Θεσσαλονίκη δεν χωράνε Κασιδιάρηδες Στη Νέα Υόρκη ο Κ. Μητσοτάκης για τη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ Οργή στη Θεσσαλονίκη για την ομιλία Κασιδιάρη: Χημικά και ξύλο σε διαδηλωτές από τα ΜΑΤ για να τον προστατεύσουν – Δείτε βίντεο Ξύπνησαν μνήμες Daniel στη Μαγνησία – Σφοδρή κακοκαιρία και ζημιές σε Εύβοια, Σκιάθο, Σύμη [εικόνες – βίντεο] Κ. Πιερρακάκης: Το καθήκον και η αφοσίωση αποκτούν άλλο βάρος όταν είσαι στα σύνορα Θεσσαλονίκη: Δυνάμεις των ΜΑΤ επιτίθενται βάρβαρα με χημικά σε διαδηλωτές κατά τις ομιλίας Κασιδιάρη Απ. Τζιτζικώστας: Οφείλουμε να είμαστε ενωμένοι και να δουλεύουμε για την ενίσχυση της εθνικής ισχύος Δ. Νατσιός: Καμαρώσαμε την Ελλάδα της φιλοτιμίας, της αξιοπρέπειας, τον ένδοξο στρατό μας Θεσσαλονίκη: Επεισόδια σε αντιφασιστική κινητοποίηση ενάντια σε εκδήλωση του Κασιδιάρη [εικόνες – βίντεο] Δούρου: Τιμούμε την 28η Οκτωβρίου, δεν ξεχνάμε τις γερμανικές οφειλές Στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη ο Μητσοτάκης – Η ατζέντα του
Filathlos.gr

Γιαμπουσέλε: «Ο Παναθηναϊκός λειτουργεί σε επίπεδο NBA»

Πολύ χαρούμενος για όσα βιώνει στις λίγες μέρες που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό παρουσιάστηκε ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε.
«Είναι ωραία εδώ. Περνάμε ευχάριστα εδώ στη δεύτερη μέρα μας, ακόμα μαθαίνουμε, δουλεύουμε. Αλλά συνεχίζουμε, να τελειώσει η μέρα και να πάμε σπίτι μας», ανέφερε για τις πρώτες του εντυπώσεις ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ/σέντερ.
Για το αν οι άλλοι παίκτες πρέπει να μάθουν γαλλικά, απάντησε χαμογελώντας: «Σίγουρα, ο Μπάντιο μιλάει γαλλικά, θα μιλάμε γαλλικά σε πολλά δωμάτια. Θα πρέπει να κάνουμε και τους υπόλοιπους να μιλάνε γαλλικά. Είμαι Γάλλος, αλλά είμαι χαρούμενος που παίζω με τον φίλο μου, κάποιοι άλλοι μιλούν γαλλικά ακόμα και έχουμε μια σύνδεση».
Συγκρίνοντας τον Παναθηναϊκό με το ΝΒΑ, είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια υψηλού επιπέδου ομάδα, έχει οργάνωση υψηλού επιπέδου. Ερχόμαστε εδώ και έχουμε πρωινό και μεσημεριανό, μας προσφέρουν φαγητό, ιατρική περίθαλψη, το σταφ είναι δίπλα μας για ό,τι χρειαστούμε. Είναι σίγουρα μια ομάδα υψηλού επιπέδου».
Ο πρώην άσος των Νικς και των Σίξερς δεν ήθελε να πει μεγάλα λόγια: «Δεν μπορώ να δώσω υποσχέσεις, οι υποσχέσεις δεν είναι καλές. Θα δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι, για να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Θα παλέψουμε για αυτή τη φανέλα. Ερχόμενος εδώ, ξέρω πως η Ελλάδα είναι χώρα του μπάσκετ, όλοι παρακολουθούν μπάσκετ και πεθαίνουν γι’ αυτό. Πρέπει να σεβαστούμε τον κόσμο, τη φανέλα και τον σύλλογο, αλλά και ο ένας τον άλλο. Ανυπομονώ για το πρώτο ματς, να ζήσω την ατμόσφαιρα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...