Τελευταία νέα
Πυρά Ζαχαριάδη κατά Κυρανάκη για την εξίσωση κομμουνισμού – ναζισμού: «Δεν οχυρώνεις έτσι τη Δημοκρατία, την υπονομεύεις» Νέα Αριστερά: Κατηγορίες κατά Χρυσοχοΐδη για αντιμεταναστευτική πολιτική και ακροδεξιά ρητορική Γκράβα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για την οσμή αερίου – «Εγκατάσταση ωρολογιακή βόμβα από το 2003» [βίντεο] Ο εμβληματικός «Έφηβος» βρήκε ξανά τη θέση του – Δούκας: «Η μνήμη της Αθήνας αξίζει να έχει θέση στις πλατείες μας» [εικόνες] Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ για το διάστημα 19-23 Οκτωβρίου Παύλος Πολάκης: Εκλογές στο ΣΥΡΙΖΑ για νέο πρόεδρο ΠΑΣΟΚ για αγρότες: «Η κυβέρνηση εφαρμόζει τον νόμο Κατρούγκαλου ως ιερό ευαγγέλιο» «Ιστορική στιγμή»: Η Ρωσία πανηγυρίζει για την αναστολή κυρώσεων από τον Τραμπ Μητσοτάκης – Μεϊμαράκης: Το ραντεβού στις Βρυξέλλες για να μαζέψει το Μαξίμου τις εντυπώσεις Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός έβγαλε τον εξοπλισμό του για να τσακωθεί με πολίτη – «Τι είναι αυτά που μου λες;» [βίντεο] Σύνοδος Κορυφής: Θετική αποτίμηση αναμένοντας τελικές αποφάσεις για νέα ενίσχυση-Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη «Επιβεβαιώνω ότι… τσακώθηκαν Σαμαράς και Καραμανλής»
Efsyn.gr

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με όρους ο 48χρονος αστυνομικός που τον κατήγγειλε για βιασμό πρώην σύντροφός του

Ελεύθερος αφέθηκε ο 48χρονος αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της 51 ετών πρώην συντρόφου του ότι προέβη σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος της χωρίς τη θέλησή της.
Η εκδίκαση των πλημμεληματικών κατηγοριών που αντιμετωπίζει αναβλήθηκε εκ νέου- αυτή τη φορά λόγω απουσίας της καταγγέλλουσας. Υπό αυτές τις συνθήκες, το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, όπου παραπέμφθηκε να δικαστεί, ήρε την κράτησή του, επιβάλλοντάς του τους όρους να μην προσεγγίζει την γυναίκα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να εμφανίζεται καθημερινά σε αστυνομικό τμήμα.
Οι περιοριστικοί όροι θα ισχύουν έως την επόμενη δικάσιμο, η οποία ορίστηκε για την προσεχή Πέμπτη.
Ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο, μία ημέρα μετά τη νοσηλεία του στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Εκεί είχε μεταβεί για λόγους υγείας, τους οποίους επικαλέστηκε και οι οποίοι είχαν οδηγήσει στην πρώτη αναβολή της δίκης. Μέσω του συνηγόρου του αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες.
Υπενθυμίζεται ότι η 51χρονη, η οποία είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την εξανάγκασε, με τη χρήση βίας, σε γενετήσιες πράξεις σε τέσσερις περιπτώσεις. Παράλληλα, φέρεται να τον κατηγορεί ότι την απείλησε, την εξύβρισε και τη βιντεοσκόπησε σε στιγμές της κοινής τους συμβίωσης. Για τα πλημμελήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της ενδοοικογενειακής απειλής, η υπόθεση εισήχθη στο Αυτόφωρο.
Σε ό,τι αφορά τις καταγγελλόμενες κακουργηματικές πράξεις, που αφορούν γενετήσιες πράξεις και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία, κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Στο πλαίσιο της έρευνας έχει ζητηθεί η διενέργεια τεχνικής πραγματογνωμοσύνης στο κινητό τηλέφωνο του 48χρονου.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...