Τελευταία νέα
ΣΥΡΙΖΑ: Η Ελενα Ακρίτα στη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής ΕΛΑΣ για ανάρτηση Μητσοτάκη: Άνθρακες ο θησαυρός για τις συντάξεις χηρείας Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε την Έλενα Ακρίτα για αντιπρόεδρο της Βουλής – «Σιδεροκέφαλη» της ευχήθηκε η Ρένα Δούρου Μητσοτάκης για συντάξεις χηρείας: Ένα πρόβλημα που αφορούσε χιλιάδες οικογένειες λύνεται οριστικά – Υποχώρηση της κυβέρνησης βλέπει η αντιπολίτευση Σχολική Στέγη Στη Ρώμη υπογράφεται η συμφωνία ελληνο-ιταλική συμφωνία για τις δύο φρεγάτες Στη Μόσχα ο διευθυντής της CIA Τζον Ράτκλιφ: Δεν συνάντησε τον Πούτιν, λέει το Κρεμλίνο Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει την Έλενα Ακρίτα για αντιπρόεδρο της Βουλής (vid) Μπρίφινγκ η επιστροφή: Η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επανέρχεται από τη Θεσσαλονίκη ΚΚΕ για συντάξεις χηρείας: Ο Μητσοτάκης έχει το θράσος να παρουσιάζει ως «παροχή» τη μη περικοπή Ρέθυμνο: Επικίνδυνη προσπέραση στην επαρχιακή οδό Σπηλίου – «Από τύχη γλιτώσαμε το μοιραίο» [βίντεο] Ακρίτα για Καρυστιανού: «Είπε ότι γιατροί κάνουν αμβλώσεις στον 7ο μήνα – Τους έχει καταγγείλει;»
Thepressproject.gr

Στο ΕΔΔΑ προσέφυγε ο Θανάσης Κουκάκης για τη διπλή παρακολούθηση από ΕΥΠ και Predator

Την προσφυγή του στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας για τη διπλή παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και το Predator κατέθεσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης, όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο δικηγόρος του, Ζαχαρίας Κεσσές.Όπως ανέφερε ο κ. Κεσσές, η προσφυγή κατατέθηκε χθες, Τρίτη, και υπογράμμισε ότι ο πυρήνας της είναι η άρνηση των ελληνικών αρχών να πραγματοποιήσουν ανεξάρτητη, αντικειμενική και αποτελεσματική έρευνα για την υπόθεση.
Παράλληλα, σημείωσε ότι ιδιαίτερα κρίσιμο είναι το ζήτημα της αντικειμενικής αμεροληψίας, καθώς ο τότε Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Κωνσταντίνος Τζαβέλλας, επιλήφθηκε της σχετικής δικογραφίας, μολονότι ο ίδιος είχε υπογράψει το 2020 τις διατάξεις άρσης του απορρήτου του Κουκάκη, χωρίς να απέχει ή να ζητήσει την αυτοεξαίρεσή του.
Αναλυτικά η ανάρτηση Κεσσέ

Κατατέθηκε χθες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου η προσφυγή του δημοσιογράφου Θανάση Κουκάκη κατά της Ελλάδας για τη διπλή παρακολούθησή του από την ΕΥΠ και μέσω του Predator.
Στον πυρήνα της προσφυγής βρίσκεται η άρνηση των εθνικών αρχών να διερευνήσουν… pic.twitter.com/sJYrcfnA6o
— Zac Kesses (@ZacKesses) August 26, 2026

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...