Τελευταία νέα
«Θέμα» στον Ολυμπιακό με Ντόρσεϊ: «Ο χρόνος μου μειώθηκε ξαφνικά – Γιατί δεν με διώχνουν από τώρα αν δεν θέλουν να με πληρώσουν;» Ο Τζόσουα Χακ νέος Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Αλβανία: Μαζικές φοιτητικές διαδηλώσεις – Στις φλόγες το υπουργείο Παιδείας, δεκάδες συλλήψεις [εικόνες-βίντεο] Μητσοτάκης από τη Λάρισα: «Κάνουμε ένα ακόμη σοβαρό βήμα στο μέλλον – Καμία χώρα δεν είναι απομονωμένο “Γαλατικό Χωριό”» Απολογία Ιμάμογλου: Η κυβέρνηση προσπαθεί να εγκαθιδρύσει ολοκληρωτισμό – Η δίκη έχει πολιτικά κίνητρα Ελληνικά F-16 στην Κύπρο για την άσκηση «ΙΡΙΣ 2026» της Εθνικής Φρουράς ΕΛ.Α.Σ για «ασυλία» σε στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ: «Η κυβέρνηση αποδυναμώνει τη λογοδοσία για τις πυρκαγιές αντί να θωρακίσει την πρόληψη» Η κακοκαιρία «καθηλώνει» τα καράβια: Απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο Ευρωπαϊκά Βραβεία Κινηματογράφου 2027 στην Αθήνα: Ανακοινώθηκε η Βραχεία Λίστα από την Ακαδημία Μαρινάκης για Τσίπρα: Λογικά εκείνος που συγκυβέρνησε με Καμμένο και ΑΝΕΛ ήταν συνωνυμία Ο παλιός είναι αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ: Προθεσμία τελεσιγράφου για ανεξαρτητοποιηθέντες βουλευτές, ζητά την παραίτηση του Κ. Ζαχαριάδη
Efsyn.gr

Νίκος Παππάς: «Θεσμική διολίσθηση από ΝΔ στο θέμα της Ακρίτα, να πάρει θέση και ο Τσίπρας»

Ο Νίκος Παππάς εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία, με αιχμή τη στάση της απέναντι στην υποψηφιότητα της Έλενας Ακρίτα για τη θέση της αντιπροέδρου της Βουλής.
Ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο EΡΤnews, αφού σημείωσε ότι «η Έλενα Ακρίτα θα ήταν απολύτως κατάλληλη για τη θέση και θα μπορούσε να κοσμήσει το προεδρείο της Βουλής», τόνισε ότι η άρνηση της Ν.Δ. να υπερψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αποτελεί «ζήτημα θεσμικού ολισθήματος». Όπως εξήγησε, «εάν επεκταθεί η λογική της Νέας Δημοκρατίας, που λέει ότι δεν υπερψηφίζει διότι η Έλενα ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση, τότε δυνητικά μπορεί να οδηγηθούμε και σε μονοκομματικό προεδρείο Βουλής». Αφού χαιρέτισε τη θετική στάση του ΠΑΣΟΚ και της Πλεύσης Ελευθερίας, πρόσθεσε: «Πρέπει να πάρει θέση ο Αλέξης Τσίπρας. Έχει ένα κόμμα το οποίο δεν είναι στη Βουλή. Η Όλγα Γεροβασίλη έχει παραιτηθεί για να πάει στο κόμμα του. Ο ίδιος πρέπει να πάρει θέση και καλώ και όλους τους ανεξάρτητους βουλευτές να ψηφίσουν την Έλενα Ακρίτα ακριβώς για να δείξουν ότι δεν θα επιτρέψουν αυτόν τον θεσμικό κατήφορο».
«Η κυβέρνηση με αυτό που κάνει επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο με 300 εκατ. ευρώ τον χρόνο»
Αναφερόμενος στην πρόωρη αποπληρωμή του χρέους, τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήταν εκείνος που άνοιξε «με αξιοπιστία» το ζήτημα, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση επιλέγει να αποπληρώσει φθηνό, ρυθμισμένο χρέος αντί για ακριβότερο. «Η κυβέρνηση με αυτό που κάνει επιβαρύνει τον Έλληνα φορολογούμενο με 300 εκατ. ευρώ τον χρόνο», ανέφερε, ζητώντας να προσέλθει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής «να μας εξηγήσει τα δεδομένα και τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση».
Δείτε τι είπε ο Νίκος Παππάς:

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...