Τελευταία νέα
Λέτε να… τεταρτώσει; Με «δούρειο ίππο» τη Νότιγχαμ ο Ολυμπιακός Νέα Υόρκη: Γυναίκα μαχαίρωσε δύο ανθρώπους στην Times Square – Έπεσε νεκρή από πυρά αστυνομικών Ο Τραμπ θριαμβεύει μόνο… στο ΑΙ: Ανήρτησε ψεύτικο βίντεο με βομβαρδισμούς στο νησί Χαργκ του Ιράν Μέσι: «Πονάει η ψυχή μου, αλλά έφτασε η στιγμή» Δημοσκόπηση: Οι πρωταγωνιστές στα Τρίκαλα Τραγωδία στη λεωφόρο Αλεξάνδρας: Τρεις νεκροί από τη σύγκρουση δύο μοτοσικλετών Γαλλία και Γερμανία υποβαθμίζουν την Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης Σχολεία: Αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο κουδούνι – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και γονείς ΣΥΡΙΖΑ: Πρόταση νόμου για το ιδιωτικό χρέος – «Κόκκινα» δάνεια στην Αναπτυξιακή Τράπεζα Φρίκη με τις αποκαλύψεις στην Κυψέλη: Ποιος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το βρέφος – Στο μικροσκόπιο η προστασία των παιδιών «Σταγόνα στον ωκεανό» τα κυβερνητικά μέτρα με τους 1.700 κωδικούς στα σούπερ μάρκετ
Elculture.gr

The Deer Film Club: Νέο film club στο T.A.F. / the art foundation

Το KINO Athens και το T.A.F. / The Art Foundation ανακοινώνουν την έναρξη μιας νέας σειράς προβολών film club, που θα πραγματοποιείται στο T.A.F. / the art foundation, δημιουργώντας έναν νέο χώρο συλλογικής κινηματογραφικής εμπειρίας, διαλόγου και εξερεύνησης της σύγχρονης κινηματογραφικής κουλτούρας στο κέντρο της Αθήνας.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία φιλοδοξεί να φέρει κοντά δημιουργούς, καλλιτέχνες, σινεφίλ, φοιτητές και το ευρύτερο κοινό μέσα από τακτικές προβολές που θα αναδεικνύουν ανεξάρτητο κινηματογράφο, cult classics, πειραματικά έργα, ντοκιμαντέρ και σύγχρονες διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές.

Μέσα από τον ιδιαίτερο χώρο του T.A.F., το film club θα λειτουργήσει ως μία ανοιχτή πλατφόρμα ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών, προσεγγίζοντας τον κινηματογράφο όχι μόνο ως μορφή ψυχαγωγίας, αλλά και ως κοινωνική, πολιτική και καλλιτεχνική εμπειρία.

Κάθε συνάντηση θα περιλαμβάνει επιμελημένες προβολές, εισαγωγές, συζητήσεις με προσκεκλημένους και ανοιχτό διάλογο με το κοινό, ενισχύοντας τη συλλογική εμπειρία γύρω από την τέχνη της κινούμενης εικόνας και της σύγχρονης αφήγησης.

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το KINO Athens και το T.A.F. επιδιώκουν να ενδυναμώσουν το ανεξάρτητο πολιτιστικό τοπίο της πόλης και να δημιουργήσουν νέες δυνατότητες σύνδεσης ανάμεσα στον κινηματογράφο και τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία.

Οι ημερομηνίες των προβολών είναι οι εξής:

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | 21:30

HONEY, MY LOVE, SO SWEETBy JT Teinidad(Φιλιππίνες, 2025, 20’)

Σε ένα παρατημένο σινεμά στην καρδιά της Μανίλα, το Λάιφ ανακαλύπτει την πρώτη αγάπη μέσα από τις ταινίες και μια νέα παρουσία στη ζωή του πατέρα του.

REMAINSBy Fabio Bobbio(Ιταλία, 2025, 20’)

Την τελευταία της μέρα στο εστιατόριο, η Σάρα ετοιμάζεται να φύγει από την πόλη. ο Ντενί την παρακολουθεί, προσπαθώντας να κρατηθεί από αυτό που και οι δύο φοβούνται ότι θα χάσουν σε ένα κρυσταλλωμένο, μετέωρο τοπίο, ο αποχαιρετισμός τους αποκαλύπτει το βάθος του δεσμού τους και τη συγκινητική ένταση του αποχωρισμού.

LOVELANDBy Ino Beloka(Ελλάδα, 2025, 19’)

«Της πήρε την ανάσα, γι’ αυτό έπρεπε να την επαναφέρουν στη ζωή». Μια γυναίκα ταξιδεύει ανάμεσα στην πραγματική ζωή και τη φαντασία στην αναζήτησή της για τον έρωτα. Ονειρεύεται έναν χαμένο έρωτα, μόνο για να συναντήσει ξανά έναν άνδρα που γνώριζε παλιά, κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρινού διαλείμματος σε ένα νησί που επισκεπτόταν όταν ήταν μικρότερη. Πρέπει να ξεχωρίσει την πραγματικότητα από τη φαντασία και να αποφασίσει ποια από τις δύο θέλει να ζήσει. Παρουσία της σκηνοθέτιδας και της δημιουργικής ομάδας της.

Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών, οι θεματικές ενότητες και οι προσκεκλημένοι θα ανακοινώνονται μέσα από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας του KINO Athens και του T.A.F..
The post The Deer Film Club: Νέο film club στο T.A.F. / the art foundation appeared first on ελculture – Θέατρο, Μουσική, Τέχνη & Πολιτισμός.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...