Τελευταία νέα
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Φέρνουν στο Ευρωκοινοβούλιο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – «Γκρεμίζεται το κυβερνητικό αφήγημα» Κουφονικολάκου: Να δοθούν καθαρές απαντήσεις για τον διορισμό Μπεκίρη Σεισμός στο ελληνικό μπάσκετ: Παραδόθηκε και ο τελευταίος – Την Πέμπτη απολογούνται ο Λιόλιος και οι άλλοι συλληφθέντες Συνελήφθη και ο Μαυραγάνης για τα στημένα παιχνίδια – Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ Ο Νετανιάχου επιμένει παρά το μπλόκο του Τραμπ: «Η ανατροπή του καθεστώτος του Ιράν είναι η μόνη επιλογή» Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους» Σε διαθεσιμότητα η Τσαρούχα από τη Euroleague μετά τη σύλληψή της Ανδρουλάκης για συνταξιούχους: Επαναφορά 13ης σύνταξης, νέο ΕΚΑΣ και κατάργηση προσωπικής διαφοράς Ανδρουλάκης στην εκδήλωση της Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων: «Δέσμευσή μας η 13η σύνταξη και το νέο ΕΚΑΣ» Συνάντηση Μητσοτάκη την Πέμπτη με τον πρίγκιπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι Στο πλευρό της Ελλάδας οι 27 της ΕΕ: «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι άκυρο» – Η Αθήνα ενημέρωσε και τον ΟΗΕ Κουφονικολάκου για το θέμα Μπεκίρη: «Απαιτούμε μια απάντηση κύριε Μητσοτάκη»
Efsyn.gr

Μουγκοπέτρος: «Βγάζουν όλοι το όνομα μου παντού, να βγάλουν και για το μοντέλο με τα ναρκωτικά» [βίντεο]

Λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι εξήλθε από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων ο Άρης Μουγκοπέτρος, που είχε συλληφθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ. Βγαίνοντας παραδέχθηκε το λάθος του και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι γράφτηκε το όνομά του σχετικά με τη σύλληψή του και σημείωσε ότι θα πρέπει «να βγάλουν και για το μοντέλο που είναι με τα ναρκωτικά».
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα αστυνομικοί στην Αθήνα προχώρησαν στη σύλληψη του Άρη Μουγκοπέτρου, έπειτα από αλκοτέστ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός μουσικός αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Κυριακή 30 Αυγούστου, στο Αυτόφωρο. Κατά το αλκοτέστ εντοπίστηκαν πάνω από 0.7 βαθμοί αλκοόλ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...