Τελευταία νέα
Κυρανάκης: «Από αυτήν την εβδομάδα το Αθήνα–Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί με 100% τηλεδιοίκηση» Φλωρίδης κατά Σαμαρά: «Το κόμμα του κινδυνεύει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο» Politico: Πώς ο freddo espresso κατέκτησε αθόρυβα τις Βρυξέλλες Αποχώρησε και η Λίνα Παπαδάκη από τη διοίκηση του ΣΚΑΙ Κορινθία: Ανατίναξαν ΑΤΜ στην Περαχώρα και άρπαξαν 91.000 ευρώ [εικόνες] Ο αλγόριθμος των «χρήσιμων ηλιθίων» του Κασιδιάρη Το «κρυφό χαρτί» της Δόμνας Μιχαηλίδου στη ΔΕΘ: 26 προγράμματα, 26 αληθινές ιστορίες Φλωρίδης για κόμμα Σαμαρά: «Κινδυνεύει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο – Ελπίζουν να κόψει ποσοστά από τη ΝΔ» Το δικό του πρόγραμμα για μια «κυβερνώσα Αριστερά» κατεβάζει ο Παύλος Πολάκης, πριν την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ – Δεν το έπαιξε η «Αυγή» Υποκλοπή των συλλογικών γνώσεων, χθες και σήμερα Σημεία στίξης Σκέψεις για τη μάστιγα της ακρίβειας
Efsyn.gr

Περίπατος για τη Ρεάλ

Εν αναμονή της Μπαρτσελόνα που υποδέχεται απόψε τη Ράγιο Βαγεκάνο στην αυλαία της 3ης αγωνιστικής, η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβισιόν με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.
Χθες έκανε «περίπατο» στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», καθώς η νεοφώτιστη Μάλαγα αποδείχτηκε τελείως ακίνδυνη. Ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές αλλαγές στην ομάδα που είχε νικήσει μεσοβδόμαδα τη Σοσιεδάδ. Ο ευρισκόμενος σε δαιμονιώδη φόρμα Τζουντ Μπέλιγχαμ, που είχε δύο ασίστ κατά των Βάσκων, χθες πέτυχε το πρώτο γκολ και ανάγκασε τον Ερέρο σε αυτογκόλ για το 2-0. Στο 30’ ο Μπαπέ βρήκε δίχτυα σε ασίστ του Αλεξάντερ-Αρνολντ, ενώ στις καθυστερήσεις ο Αρντά Γκιουλέρ συνδυάστηκε με τον Βινίσιους Ζούνιορ και σφράγισε το τελικό 4-0.
Η Σεβίλη και η Μπέτις, που είχαν νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια τους, υπέστησαν τις πρώτες ήττες τους: με 5-2 στην έδρα της Νιούκαστλ η Μπέτις, ενώ η Σεβίλη έχασε 3-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ανδαλουσία.
Η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε έκανε επίδειξη αποτελεσματικότητας με τρία γκολ στα τρία πρώτα σουτ προς την εστία του Οδυσσέα Βλαχοδήμου μέχρι το 30’. Σκόραρε δις ο Αλεξ Μπαένα ενώ το δεύτερο τέρμα των «ροχιμπλάνκος» πέτυχε ο Αντεμόλα Λούκμαν.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...