Τελευταία νέα
Μαγκνταλένα Άντερσον: Η «Σουηδέζα Μέρκελ» είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην εξουσία Τα… έβαψε μαύρα ο Πανσερραϊκός μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ – Η αλλαγή χρώματος στο σήμα του ΚΚΕ: “Ο πρωθυπουργός επιλέγει πάλι να στηρίξει τα μονοπώλια της ενέργειας αντί για τα λαϊκά νοικοκυριά” Οι πρέσβεις των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Χίο: Τα δύο ζητήματα που έθιξε ο Κώστας Μουτζούρης Δυσαρέσκεια ΠΑΣΟΚ μετά την παραίτηση της Ρόζας Βρεττού – Δυσφορία και για Απ. Πάνα Μαρίζα Κωχ για Μαζωνάκη: «Αγάπησες τη φτώχεια και ζήτησες άνωθεν βοήθεια για τους συνανθρώπους μας» ΚΚΕ για τη συνέντευξη Μητσοτάκη: Στηρίζει τα μονοπώλια της ενέργειας και όχι τη λαϊκή οικογένεια ΠΑΣΟΚ: Ο Μητσοτάκης άδειασε τον Μαρινάκη για να μην αδειάσει τον εαυτό του Π.Λαφαζάνης Video-TV Θράκη)-Ειδικό Δικαστήριο για μια πολιτική ηγεσία που στήριξε μνημόνια και σέρνει την Ελλάδα σε δύο πολέμους και στον Γ’ΠΠ Δημοσκόπηση MRB: Μονοψήφια η διαφορά ανάμεσα στη ΝΔ και την ΕΛ.Α.Σ. Δημοσκόπηση MRB: ΝΔ 23,8%, ΕΛΑΣ 14,3%, ΠΑΣΟΚ 10,2% – Στο 4,3% η Καρυστιανού ΠΑΣΟΚ για συνέντευξη Μητσοτάκη: Ο πρωθυπουργός άδειασε τον Μαρινάκη για να μην αδειάσει τον εαυτό του
Filathlos.gr

Αυτά έκανε ο Αρμάντο Γκονσάλες στο ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Τρίπολη, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης», χάρις το γκολ του Ζότα Σίλβα στο 31′, έπειτα από ασίστ του Σάλιακα.
Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αρκετά καλή εικόνα μετά το πρώτο ημίωρο και αν ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια το σκορ θα ήταν μεγαλύτερο και θα είχαν «καθαρίσει» το παιχνίδι νωρίτερα.
Ενα από τα αξιοσημείωτα της βραδιάς ήταν το γεγονός ότι ο Αρμάντο Γκονσάλες πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση με τους Πειραιώτες περνώντας ως αλλαγή στο 69ο λεπτό.
Ο Μεξικανός επιθετικός αγωνίστηκε για 26 λεπτά μαζί με τις καθυστερήσεις, δίνοντας μία πρώτη γεύση από τα… προσεχώς στους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Στο μικρό διάστημα που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο έδειξε μεγάλη διάθεση, ήταν μέσα στις φάσεις, είχε τρεξίματα, όντας πολύ φρέσκος και το μόνο που του έλειψε ήταν το γκολ, το οποίο «άγγιξε» στην τελευταία φάση της αναμέτρησης στο 95′, όταν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μέσα απ’ την περιοχή.
Στα πρώτα πέντε λεπτά από τη στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο έπαιξε πιο πολύ στο αριστερό άκρο και προσπάθησε να κινηθεί ως δεύτερος φορ σε μερικές περιπτώσεις, καθώς δεν είχε αποχωρήσει ακόμα ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.
Από τη στιγμή της αλλαγής του Μαροκινού αγωνίστηκε στη φυσική του θέση στην κορυφή της επίθεσης και έδωσε πολλές μάχες. Είχε μια κακή επιλογή στα πρώτα λεπτά, όταν δεν έσπασε την μπάλα στον Μαρτίνς και επιχείρησε ένα σουτ από αριστερά το οποίο δεν έπιασε όπως θα ήθελε, ωστόσο, όσο περνούσαν τα λεπτά προσαρμοζόταν όλο και περισσότερο και μπήκε στο… κλίμα του παιχνιδιού.
Εδειξε έτοιμος να «αρπάξει» την ευκαιρία και είχε μεγάλη «δίψα» για γκολ. Προφανώς θα χρειαστεί λίγο χρόνο να προσαρμοστεί και να βρει χημεία με τους συμπαίκτες του, όμως, το σημαντικό είναι ότι έχει διάθεση και μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του, κυνηγώντας κάθε φάση.
Στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε επιχείρησε τρία σουτ, ένα εκ των οποίων στον στόχο, με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει, ενώ είχε 0,75 x goals, στη φάση του δοκαριού.
Κατέγραψε 5/7 επιτυχημένες πάσες, είχε 12 επαφές με την μπάλα, δύο εκ των οποίων στην αντίπαλη περιοχή, μία επιτυχημένη ντρίπλα και έξι κερδισμένες μονομαχίες.
Τα νούμερα από το ντεμπούτο του Αρμάντο Γκονσάλες

3 σουτ
1 στον στόχο
0,75 x goals
5/7 επιτυχημένες πάσες
12 επαφές με την μπάλα
2 επαφές με την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή
1/1 επιτυχημένες ντρίπλες
6 κερδισμένες μονομαχίες

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...