Τελευταία νέα
Αυστραλία: Ακρωτηριάστηκε και στα δύο πόδια η βουλεύτρια μετά την επίθεση με αυτοκίνητο BBC: Γιατί «πέθαναν» ξανά τον Κιμ Γιονγκ Ουν – Οι γεωπολιτικές ενδείξεις ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας είναι καλά Ηχηρό «όχι» στη διχοτόμηση της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ ΠΑΟΚ: Στο προσκήνιο τα επιθετικά «όπλα» Επιστολή Δούκα στη Ζαχαράκη για την ασφάλεια του σχολικού συγκροτήματος της Γκράβας Ολυμπιακός: Ο Αλγουαθίλ διαλέγει σέντερ φορ για τη Σπάρτα Στις ΗΠΑ ο Δένδιας για υπογραφή συμφωνίας- Συναντήσεις για ρομποτική, ΤΝ και κυβερνοασφάλεια Βούρκωσε η Γιαννακοπούλου από τους τραμπουκισμούς Λαζαρίδη: «Είστε ένας κινούμενος βούρκος» – [βίντεο] Ελπίδα για τη Δημοκρατία για δημοσκόπους: “Θα λογοδοτήσουν την επομένη των εκλογών” Θεσσαλονίκη: 3χρονο αγοράκι βρέθηκε να περιπλανιέται μόνο του – Συνελήφθη η μητέρα του Δημογλίδου: Να αποφευχθούν οι μετακινήσεις με ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας – Είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο LIVE: Ξεκινούν τα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα, τρεις προσαγωγές
Efsyn.gr

Τροχαίο στην Αλεξάνδρας: Η αναστροφή που οδήγησε στη σύγκρουση – 27 ετών το τρίτο θύμα

Από την έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας, καθώς και από την εξέταση υλικού κάμερας ασφαλείας, αποσαφηνίζονται οι συνθήκες του δυστυχήματος που συνέβη στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων, ηλικίας 27 και 51 ετών.
Σύμφωνα πληροφορίες, το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες κινούνταν με κατεύθυνση την Κηφισίας. Στο ύψος της συμβολής με την οδό Αρμένη Βραΐλα επιχείρησαν να κάνουν αναστροφή. Τότε, η μηχανή τους συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 51χρονος, ο οποίος κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα, με κατεύθυνση προς την οδό Πατησίων.
Μετά τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο δίκυκλα προσέκρουσαν σε σταθμευμένο Ι.Χ., ενώ οι τρεις επιβαίνοντες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.
Παράλληλα ταυτοποιήθηκε και το τρίτο θύμα του θανατηφόρου τροχαίου. Πρόκειται για μία 27χρονη γυναίκα, η οποία επέβαινε μαζί με ακόμη, επίσης 27 ετών, στο ένα από τα δύο δίκυκλα που ενεπλάκησαν στη σύγκρουση.
Το βίντεο από τη σύγκρουση και η έλλειψη προστασίας των οδηγών
Όπως φάνηκε σε βίντεο που μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή, με αντικείμενα από τις δύο μηχανές να εκτοξεύονται στον αέρα.
Μιλώντας στην ΕΡΤ, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντία Δημογλίδου είπε πως στο σημείο υπάρχουν φωτεινοί σηματοδότες και για τις δύο κατευθύνσεις. «Δεν έχει διαπιστωθεί για κανέναν από τους αναβάτες να έφερε προστατευτικό κράνος»,πρόσθεσε, επισημαίνοντας τη σοβαρότητα της μη χρήσης κράνους σε ένα τόσο σφοδρό τροχαίο.

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...