Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ – Φραγκίσκος Κουτεντάκης: Η ακρίβεια αντιμετωπίζεται με συνδυαστικά μέτρα ελέγχων στην αγορά και επιβολής πλαφόν Ιράν: Με drones και πυραύλους απαντά στα αμερικανικά χτυπήματα – Στο επίκεντρο πάντα το Ορμούζ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση 6 μηνών σε άνδρα για επίδειξη των γεννητικών του οργάνων σε ψυχολόγο μέσα στο γραφείο της Θεσσαλονίκη: Δύο άτομα πυροβόλησαν 30χρονο – Μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ΟΠΕΚΑ: Άνοιξε η πλατφόρμα για την ενίσχυση σε κατοίκους ορεινών και μειονεκτικών περιοχών Στήριξη της Γερμανίας από Κυριάκο Μητσοτάκη: «Αποτυχημένες οι απόπειρες εκφοβισμού των δημοκρατιών μας» Η ΕΛΑΣ απαντά στον Σκέρτσο για όσα είπε στην «Εφ.Συν.»: Τι χρειάζονται οι μικρές επιχειρήσεις και τι (δεν) έκανε η κυβέρνηση για αυτές Πάτμος: Σεξιστική επίθεση στην πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου – “Γαβγίστε και άλλο” Ιράν: Δήλωση-«χαστούκι» στις κυρώσεις Τραμπ από Κίνα, Ρωσία, Ινδία και Πακιστάν ΕΛ.Α.Σ: Οι μικρές επιχειρήσεις χρειάζονται ρευστότητα, δίκαιους όρους ανταγωνισμού και προστασία από τα ολιγοπώλια Μεσογειακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο για τις εθνική χάντμπολ γυναικών, μετά το ιστορικό ασημένιο των αντρών Μητσοτάκης για τη ρωσική υβριδική επίθεση στη Λειψία: “Είμαστε αλληλέγγυοι στη Γερμανία”
Efsyn.gr

Γιώργος Κωνσταντίνου: Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού [βίντεο]

Για την απώλεια της αγαπημένης του συναδέλφου και φίλης, Μάρως Κοντού μίλησε ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ενώ εκμυστηρεύτηκε μια μεταφυσική εμπειρία που είχε το βράδυ πριν η ηθοποιός πεθάνει.
Στην εκπομπή «Στούντιο στις 3» στον ΣΚΑΪ, ο «Αντωνάκης» μίλησε για την «Ελενίτσα» και ανέφερε τα εξής:
«Και να σας πω ένα μεταφυσικό, αν επιτρέπεται. Το βράδυ κοιμόμουν και βλέπω ότι εγώ και η Μάρω – μαζί ήταν και ένας ηθοποιός, δεν μπορώ να τον διακρίνω τώρα ποιος ήταν ακριβώς – πηγαίναμε να κάνουμε ένα γύρισμα, κάτι. Και όπως πηγαίνουμε και μιλάγαμε με τη Μάρω, ξαφνικά τη χάνω και λέω “Πού είναι η Μάρω;”. Λέει “Θα έρθει αργότερα”. “Μα τι αργότερα”, λέω, “τώρα θα γίνει”. Και αρχίζω και φωνάζω “Μάρω” και μου λέει τότε η Μάρω, ακούει τη φωνή μου, μου λέει “Καλά, θα το κάνουμε άλλη φορά αυτό”. Ξυπνάω το πρωί και ανοίγω το τηλέφωνο και βλέπω “συλλυπητήρια”. Πώς σου φαίνεται αυτό; Ήταν η μέρα που είχε πεθάνει και το όνειρο ήταν το προηγούμενο βράδυ. Είναι απίστευτο».

«Ήμασταν κάτι περίεργο με τη Μάρω. Δηλαδή επικοινωνούσαμε συνέχεια. Την έπαιρνα τηλέφωνο, με έπαιρνε τηλέφωνο. Δηλαδή μου την έσκασε ουσιαστικά. Εγώ δεν το περίμενα. Ειλικρινά, δεν το περίμενα. Δεν είχα μάθει τίποτα. Δεν ήξερα αν έχει κάτι. Δεν το μοιράστηκε με κανέναν. Μα δεν το ήξερα. Δυο μήνες πριν, εκτός του ότι τηλεφωνιόμασταν κατά καιρούς, συναντηθήκαμε κιόλας σε ένα εστιατόριο και κάθισα και πήγα και άφησε το τραπέζι το δικό μου και κάθισα δίπλα της. Δηλαδή, γιατί ήταν τόσο ζωντανή από τα τηλέφωνα, τόσο, πώς το λένε, δεν είχε κάτι που να έλεγα ότι κάτι της συμβαίνει. Και μου ήρθε ταμπλάς», είπε μεταξύ άλλων για τη Μάρω Κοντού.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...