Τελευταία νέα
Ακρίτα: «Η ΝΔ της αγίας οικογένειας Μητσοτάκη μπλόκαρε την υποψηφιότητά μου» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε γεύμα με τον Ρούμπερτ Μέρντοχ – Ποιοι κάθισαν στο τραπέζι Σε τροχιά σύγκρουσης ΕΕ – Ρωσία για το drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας: Και το ΝΑΤΟ στο «παιχνίδι» Παραιτήθηκε ο Σταύρος Μπένος από την Επιτροπή Ανασυγκρότησης του Έβρου – Πυρά κατά της κυβέρνησης Παππάς: Οι οικονομικές προτάσεις της ΕΛΑΣ «μάλλον περιγράφουν έναν δημοσιονομικό χώρο όπως τον αντιλαμβάνεται η ΝΔ» Η πρώτη αντίδραση της Ακρίτα μετά τη μη εκλογή της στη θέση αντιπροέδρου της Βουλής ΠΝΟ: Εδώ και τώρα λύση στα προβλήματα των ναυτικών Ωρα μηδέν για τον Χαρασώνα Σύρου – Εκδικάζονται οι προσφυγές για την τουριστική επένδυση-μαμούθ Γεραπετρίτης: «Εκτιμούμε ότι σε περίπτωση επιθετικότητας θα έχουμε άμεση αλληλεγγύη από την ΕΕ» ΣΥΡΙΖΑ κατά Χατζηδάκη: Αν εμείς είμαστε “λαϊκιστές”, τότε εκείνος και η κυβέρνησή του είναι ψεύτες Λάκης Χαλκιάς – Πάνος Γεραμάνης: Μια φιλία σαν το παλιό καλό κρασί Καλώδιο Ελλάδας – Κύπρου: Η Meridiam μπροστά για να μείνει πίσω η Αθήνα
Paron.gr

Ρένα Δούρου: Σήμερα γράφτηκε άλλη μία μελανή σελίδα για τη Βουλή και τους θεσμούς, με υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ρένα Δούρου, με αφορμή την αφαίρεση ψήφου από την προοδευτική αντιπολίτευση στη Διάσκεψη των Προέδρων και την αντικατάσταση της Έλενας Ακρίτα.

Τα κύρια σημεία του ρεπορτάζ

«Πραξικοπηματική αφαίρεση ψήφου»: Η Ρένα Δούρου καταγγέλλει τη ΝΔ για εκδικητική στάση απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την Έλενα Ακρίτα.
Πλήγμα στη γυναικεία εκπροσώπηση: Υπογραμμίζει ότι αφαιρείται η γυναικεία παρουσία από τη Διάσκεψη των Προέδρων μετά από 30 ολόκληρα χρόνια.
Βαρύς κατηγορώ για τους θεσμούς: Κατηγορεί τον πρωθυπουργό ότι αντιμετωπίζει τη Βουλή ως «κομματικό και οικογενειακό φέουδο».

Διαβάστε τη δήλωση και δείτε το σχετικό βίντεο στο κείμενο που ακολουθεί…

Η έντονη αντίδραση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αφαίρεση της ψήφου της Έλενας Ακρίτα από τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.
«ΤΟ ΠΑΡΟΝ» παρουσιάζει αυτούσια τη δήλωση της Ρένας Δούρου στο Περιστύλιο της Βουλής, τις αιχμές για τη λειτουργία των κοινοβουλευτικών θεσμών και το σχετικό βίντεο.

Σε μια ιδιαίτερα οξεία δήλωση προχώρησε η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Ρένα Δούρου, από το Περιστύλιο της Βουλής, καταγγέλλοντας την κυβερνητική πλειοψηφία για θεσμική αυθαιρεσία και εκδικητικότητα απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Η κ. Δούρου στάθηκε ιδιαίτερα στην απομάκρυνση της Έλενας Ακρίτα από τη Διάσκεψη των Προέδρων, υπογραμμίζοντας πως η απόφαση αυτή αφαιρεί πραξικοπηματικά μια ψήφο από την προοδευτική αντιπολίτευση και πλήττει τη γυναικεία εκπροσώπηση στον θεσμό.
Αναλυτικά η δήλωση της Ρένας Δούρου:
«Σήμερα γράφτηκε άλλη μια μελανή σελίδα με υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού.
Σήμερα η Νέα Δημοκρατία εκδικείται τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του, την Έλενα Ακρίτα, με αποτέλεσμα να αφαιρεί πραξικοπηματικά μια ψήφο από την προοδευτική αντιπολίτευση στη Διάσκεψη των Προέδρων και τη γυναικεία παρουσία, μετά από 30 ολόκληρα έτη.
Σήμερα, για άλλη μια φορά, αντιλαμβανόμαστε όλοι και όλες πώς καταλαβαίνει ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός τη Βουλή και τους θεσμούς, ως κομματικό και οικογενειακό φέουδο.
Σήμερα εκδικείται όσες και όσους δίνουν τη μάχη απέναντι στην αλαζονεία της Δεξιάς».

Πηγή: YouTube (ΣΥΡΙΖΑ Επίσημη Σελίδα)

Ακολουθήστε το paron.gr στο Google News

Ακολουθήστε το paron.gr στο MSN

Δήλωση της Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Περιστύλιο
Σήμερα γράφτηκε άλλη μια μελανή σελίδα με υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού.
Σήμερα η Νέα Δημοκρατία εκδικείται τον ΣΥΡΙΖΑ και ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του, την Έλενα Ακρίτα, με αποτέλεσμα να αφαιρεί πραξικοπηματικά μια ψήφο από την προοδευτική αντιπολίτευση στη Διάσκεψη των Προέδρων και τη γυναικεία παρουσία, μετά από 30 ολόκληρα έτη.
Σήμερα, για άλλη μια φορά, αντιλαμβανόμαστε όλοι και όλες πώς καταλαβαίνει ο ίδιος ο Έλληνας πρωθυπουργός τη Βουλή και τους θεσμούς, ως κομματικό και οικογενειακό φέουδο.
Σήμερα εκδικείται όσες και όσους δίνουν τη μάχη απέναντι στην αλαζονεία της Δεξιάς.

The post Ρένα Δούρου: Σήμερα γράφτηκε άλλη μία μελανή σελίδα για τη Βουλή και τους θεσμούς, με υπογραφή του ίδιου του πρωθυπουργού appeared first on ΤΟ ΠΑΡΟΝ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...