Τελευταία νέα
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Φέρνουν στο Ευρωκοινοβούλιο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – «Γκρεμίζεται το κυβερνητικό αφήγημα» Κουφονικολάκου: Να δοθούν καθαρές απαντήσεις για τον διορισμό Μπεκίρη Σεισμός στο ελληνικό μπάσκετ: Παραδόθηκε και ο τελευταίος – Την Πέμπτη απολογούνται ο Λιόλιος και οι άλλοι συλληφθέντες Συνελήφθη και ο Μαυραγάνης για τα στημένα παιχνίδια – Παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ Ο Νετανιάχου επιμένει παρά το μπλόκο του Τραμπ: «Η ανατροπή του καθεστώτος του Ιράν είναι η μόνη επιλογή» Βρούτσης για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Οι κανόνες ισχύουν για όλους» Σε διαθεσιμότητα η Τσαρούχα από τη Euroleague μετά τη σύλληψή της Ανδρουλάκης για συνταξιούχους: Επαναφορά 13ης σύνταξης, νέο ΕΚΑΣ και κατάργηση προσωπικής διαφοράς Ανδρουλάκης στην εκδήλωση της Συνομοσπονδίας Συνταξιούχων: «Δέσμευσή μας η 13η σύνταξη και το νέο ΕΚΑΣ» Συνάντηση Μητσοτάκη την Πέμπτη με τον πρίγκιπα διάδοχο του Άμπου Ντάμπι Στο πλευρό της Ελλάδας οι 27 της ΕΕ: «Το τουρκολιβυκό μνημόνιο είναι άκυρο» – Η Αθήνα ενημέρωσε και τον ΟΗΕ Κουφονικολάκου για το θέμα Μπεκίρη: «Απαιτούμε μια απάντηση κύριε Μητσοτάκη»
Libre.gr

Μαρινάκης για Τσίπρα: “Τίναξε τη μπάνκα στον αέρα – Σερβίρει ξανά εύκολες λύσεις”

Ολομέτωπη επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η κυβέρνηση μετά την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού με επίκεντρο το κόστος των εξαγγελιών του και κάνοντας ευθεία σύγκριση με το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του 2014.

Ο Παύλος Μαρινάκης υποστηρίζει ότι ο κ. Τσίπρας «προσέθεσε στον λογαριασμό 13 δισεκατομμύρια και μάλιστα μόνο κατά το έτος υλοποίησης όσων εξήγγειλε», κατηγορώντας τον ότι «τινάζει την μπάνκα στον αέρα» με υποσχέσεις χωρίς κοστολόγηση.

«Όσο και αν προσπαθεί ο κ. Τσίπρας να επανασυστηθεί ως κάτι “νέο”, σε κάθε του εμφάνιση αποδεικνύει ότι παραμένει ίδιος και απαράλλαχτος», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους «πατριωτικούς φόρους».

Όπως σημείωσε, οι πατριωτικοί φόροι «ξυπνούν τις πιο άσχημες μνήμες, ειδικά στη μεσαία τάξη». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατηγόρησε τον πρώην πρωθυπουργό ότι υπόσχεται νέες παροχές χωρίς να λαμβάνει υπόψη τους ευρωπαϊκούς κανόνες για την οροφή των δαπανών. «Ακριβώς με την ίδια συνταγή του αξέχαστου προγράμματος Θεσσαλονίκης του 2014», σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

«Καμία αυτοκριτική από τον Αλέξη Τσίπρα»

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν είχε «μια λέξη αυτοκριτικής». Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο πρώην πρωθυπουργός επιχειρεί να παρουσιάσει την κατάσταση του 2019 ως καλύτερη από τη σημερινή, παρότι, όπως ανέφερε, τότε υπήρχαν «600.000 θέσεις εργασίας λιγότερες, διπλάσια ανεργία, χαμηλότερα εισοδήματα και δεκάδες υψηλότεροι φορολογικοί συντελεστές».

«Ο κ. Τσίπρας σερβίρει ξανά “εύκολες” λύσεις για δύσκολα προβλήματα, σε μια απόπειρα να διαγράψει το παρελθόν. Με νέες λέξεις και παλιές αυταπάτες. Μπορεί να αλλάζει η συσκευασία, το περιεχόμενο παραμένει το ίδιο», αναφέρει ο Παύλος Μαρινάκης και κατέληξε: «Όλοι πλέον γνωρίζουν ότι όσο πιο πολλά υπόσχεται ο κ. Τσίπρας, τόσο μεγαλύτερος είναι ο λογαριασμός που θέλει να φορτώσει στους φορολογούμενους».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...