Τελευταία νέα
ΟΗΕ: Το υπόγειο παζάρι για το Ιράν και το σταδιακό άνοιγμα του Ορμούζ Το τραγούδι της ημέρας: Σπουργίτι Η αμηχανία των «γαλάζιων» στελεχών μετά την πρωτοβουλία της ΕΛΑΣ για τις τιμές στα καύσιμα Qatargate: Με… ραντεβού ο Αβραμόπουλος στις βελγικές αρχές Ο Άδωνις Γεωργιάδης τώρα μετανιώνει που πουλούσε νανογιλέκα: «Ήταν ξεκάθαρα λάθος…» Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με την Κοντολίζα Ράις στο Στάνφορντ: Η πορεία της Ελλάδας και το όραμα για το 2030 Διπλωματικές πηγές για συνάντηση Γεραπετρίτη – Αραγτσί: «Συζητήθηκαν προοπτικές αποκλιμάκωσης» Κυριακή Γρίβα: Στο Εφετείο η δολοφονία της 28χρονης – Στο εδώλιο ο 40χρονος, ξεχωριστή δίκη για τους αστυνομικούς Η Βίβιαν Ευθυμιοπούλου εξηγεί στις «Ανάγωγες Κουβέντες» γιατί δεν θα ξαναψηφίσει Μητσοτάκη Αιγάλεω: Διακοπή κυκλοφορίας στην Ιερά Οδό λόγω πτώσης φορτηγού σε φρεάτιο – Άνοιξε τρύπα στο έδαφος ΕΕ – Ρωσία: Δύσκολοι συμβιβασμοί για την παράταση των κυρώσεων – Οι ολιγάρχες που βγαίνουν από τη μαύρη λίστα Ρεσιτάλ αλαζονείας Τραμπ από το βήμα του ΟΗΕ: Οι επιθέσεις, οι απειλές και το κρίσιμο τετ α τετ με τον Σι
Filathlos.gr

Τέλος στα σενάρια από την EuroLeague για το Άμπου Ντάμπι – Τι ανακοίνωσε!

Τέλος στα σενάρια που αναπτύχθηκαν τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τη διεξαγωγή του Super Cup στο Άμπου Ντάμπι επιχείρησε να βάλει η EuroLeague.
Η διοργανώτρια αρχή τοποθετήθηκε επίσημα μετά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν σε ευρωπαϊκά Μέσα και δημιουργούσαν αμφιβολίες για το κατά πόσο η νέα διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις ημερομηνίες που έχουν ήδη ανακοινωθεί.
Η απάντηση της EuroLeague ήταν ξεκάθαρη, καθώς υπογράμμισε ότι ο προγραμματισμός για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2026 δεν έχει αλλάξει, με το Άμπου Ντάμπι να παραμένει ο προορισμός για τη διεξαγωγή του Super Cup.
Με αυτόν τον τρόπο, η EuroLeague ουσιαστικά διαψεύδει τα σενάρια που έθεταν εν αμφιβόλω το event και επιμένει στον αρχικό σχεδιασμό της.
Παράλληλα, στην επίσημη τοποθέτησή της τονίζει ότι παραμένει απόλυτα προσηλωμένη στο συγκεκριμένο εγχείρημα, το οποίο αποτελεί μία νέα προσπάθεια για την προβολή του ευρωπαϊκού μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο.
Στόχος της είναι, όπως αναφέρει, να προσφέρει μία ξεχωριστή εμπειρία τόσο στις ομάδες και στους αθλητές που θα συμμετάσχουν όσο και στους οπαδούς που θα βρεθούν στο Άμπου Ντάμπι.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...