Τελευταία νέα
«Τη βάλαμε υγιέστατη και την πήραμε νεκρή 27 κιλά»: Νέα καταγγελία για την ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη «Ασανσέρ» το πετρέλαιο, αλλά το ντίζελ στο… ύψος του «Το Ταμείο Ανάκαμψης έχει ήδη αλλάξει τις ζωές όλων των Ελλήνων» υποστηρίζει ο Σκέρτσος Η «μπάλα» στην… εξέδρα για τα ακριβά καύσιμα – «Δεν πρέπει να σπαταλάμε δημόσιο χρήμα σε μέτρα αντιπαραγωγικά» Στη Βουλή η αναβάθμιση του αμυντικού εξοπλισμού: Η στολή του «σύγχρονου μαχητή» και οι συμβάσεις για C-27 και υποβρύχια Τα κόλπα για τη χειραγώγηση των δημοσκοπήσεων Τσίπρας από Κυψέλη: «Ο Ταχιάος δεν θα έμενε εδώ, αλλά η κυβέρνηση αφήνει τις οικογένειες να μένουν» Χαρδαλιάς: Το εμβληματικό «Νόμπελ» μετατρέπεται σε νέο πολιτιστικό τοπόσημο για τη Βόρεια Αθήνα Ν. Χαρδαλιάς: Το εμβληματικό «Νόμπελ» μετατρέπεται σε νέο πολιτιστικό τοπόσημο για τη Βόρεια Αθήνα Δ. Τσιόδρας προς Κομισιόν: Άμεσες ενέργειες για τις συνέπειες του Κανονισμού για τις συσκευασίες στις ΜμΕ Ανδρέας Θεοδωρόπουλος: Είναι προϊόν ΑΙ το ηχητικό που ακούγεται να χτυπάω τον γιο μου – Δεν υπάρχει καμία μήνυση Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ισχυρές βροχές και θυελλώδεις άνεμοι από σήμερα – Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία
Filathlos.gr

Νέα δεδομένα για Αλεξανδρόπουλο στην Σπόρτινγκ

Σε εκκρεμότητα εξακολουθεί να βρίσκεται το μέλλον του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» να αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για τον 24χρονο Έλληνα μέσο.
Μπορεί η Σπόρτινγκ να προχώρησε την τελευταία ημέρα της σχετικής προθεσμίας στη δήλωση του Αλεξανδρόπουλου στη λίστα της για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ωστόσο η συγκεκριμένη κίνηση δεν σημαίνει απαραίτητα ότι ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στη Λισαβόνα.
Αντιθέτως, οι Πορτογάλοι υποστηρίζουν πως η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή, καθώς αναζητείται η καλύτερη δυνατή λύση για το μέλλον του.
Ο Αλεξανδρόπουλος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα κοντά στην αποχώρηση από τη Σπόρτινγκ, έχοντας φτάσει σε προχωρημένο σημείο η περίπτωση μετακίνησής του στην Γκεντσλερμπιρλιγκί.
Σύμφωνα με την «A Bola», ωστόσο, η συμφωνία με την τουρκική ομάδα δεν ολοκληρώθηκε εξαιτίας ζητήματος που προέκυψε κατά τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων.
Το ίδιο δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι για τον Έλληνα χαφ είχε υπάρξει ενδιαφέρον και από τον ΟΦΗ, χωρίς τελικά να προκύψει συμφωνία για την επιστροφή του στην Ελλάδα.
Το γεγονός ότι ο Αλεξανδρόπουλος βρίσκεται πλέον στην επίσημη λίστα της Σπόρτινγκ δεν κλείνει οριστικά το θέμα. Υπάρχουν ακόμη αγορές στις οποίες μπορεί να πραγματοποιηθεί μεταγραφή, με την ελληνική να παραμένει ανοιχτή έως τις 15 Σεπτεμβρίου.
Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τους Πορτογάλους, υπάρχει ακόμη ένα ενδεχόμενο που δεν πρέπει να αποκλειστεί: ένα «φιλικό» διαζύγιο ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και τον Αλεξανδρόπουλο.
Εφόσον οι δύο πλευρές καταφέρουν να συμφωνήσουν στους όρους, θα μπορούσαν να προχωρήσουν σε κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους, επιτρέποντας στον 24χρονο μέσο να αναζητήσει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...