Τελευταία νέα
Διονύσης Τεμπονέρας: «Διεκδικούμε να ζούμε σαν άνθρωποι» – Μόλις 2 στους 10 εργαζόμενους στην Ελλάδα καλύπτονται από συλλογικές συμβάσεις Πολεοδομία Κατερίνης: Κατηγορητήριο με 151 πράξεις δωροδοκίας – Ο διευθυντής βρέθηκε με 469.000 ευρώ Με τον δήμαρχο Παρισιού συναντήθηκε ο Τσίπρας ΗΠΑ: Δεύτερος θάνατος βρέφους από ιλαρά μέσα σε λίγες ημέρες – 4.852 κρούσματα στη χώρα μέσα στο 2026 Βελόπουλος: Αδιανόητο και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να καλύπτουν τον Τσίπρα Χρυσοχοΐδης για Πανεπιστημιούπολη: «Επιταχύνονται οι διαδικασίες για την ελεγχόμενη πρόσβαση των φοιτητών» Συνελήφθη 43χρονος για τη διπλή δολοφονία στο Λουτράκι το 2020 – Βρέθηκαν χειροβομβίδες στο διαμέρισμά του ΠΑΣΟΚ για Πανεπιστημιούπολη: Επτά χρόνια νομοθετούν για την ασφάλεια και αποτυγχάνουν Ευθυμίου: Δεν θα προκύψει αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης το 2027 Βρετανία: Έλληνας κατηγορείται για κατασκοπεία υπέρ του Ιράν – Έβαλε κρυφή κάμερα μέσα μέσα σε κάλτσα Πυρά Ανδρουλάκη κατά ΝΔ από τη Μεγαλόπολη: «Ήθελαν να φορούν το “φιλοπεριβαντολλογικό” κοστούμι κατά το δοκούν» Τουρκικός Τύπος για το καλώδιο: «Θα κάνουμε ό,τι και το 2024 στην Κάσο»
Goalpost.gr

Συγκλονισμένος ο Σιαμπάνης για Ελ Κααμπί: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη, δεν είχα πρόθεση να σε χτυπήσω»

Συγκλονισμένος από τον σοβαρό τραυματισμό του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στη διάρκεια της αναμέτρησης του Βόλου ELABET με τον Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο εμφανίστηκε ο Μάριος Σιαμπάνης.
Ο τερματοφύλακας των «κυανέρυθρων», ο οποίος κατά τη διάρκεια της φάσης ξέσπασε σε λυγμούς μόλις συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα της κατάστασης, προχώρησε σε δημόσια απολογία μέσω των social media, ξεκαθαρίζοντας πως δεν είχε καμία πρόθεση και ευχόμενος ταχεία ανάρρωση στον Μαροκινό επιθετικό.
Το μήνυμα του Μάριου Σιαμπάνη
«Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη σήμερα Αγιούμπ. Δεν είχα την πρόθεση να σε χτυπήσω. Το να σε βλέπω να πονάς τόσο ήταν σπαρακτικό. Οι σκέψεις μου ήταν μαζί σου. Σου εύχομαι δύναμη, πλήρη ανάρρωση και επιστροφή στο γήπεδο μόλις είσαι έτοιμος».

Το άρθρο Συγκλονισμένος ο Σιαμπάνης για Ελ Κααμπί: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη, δεν είχα πρόθεση να σε χτυπήσω» εμφανίστηκε πρώτα στο Goalpost.gr.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...