Τελευταία νέα
Κοινή δήλωση Ελλάδας, ΕΕ, Κύπρου, Αιγύπτου, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο Κουφονικολάκου για παραίτηση Μπεκίρη: Ο “εθελοντής” φεύγει αλλά η υπόθεση τώρα ανοίγει Εκτός καθηκόντων ο Μιχάλης Μπεκίρης – «Σύμπτωση ο χρόνος της αποχώρησης ή έχει σχέση με το σκάνδαλο στο ελληνικό μπάσκετ;», ρωτά η Κουφονικολάκου «Χωριάτικο»: Στον εισαγγελέα ο Γιαννακόπουλος και 58 ακόμη συλληφθέντες – Η κινηματογραφική μεταγωγή τους [βίντεο] ΠΑΣΟΚ για Μπεκίρη: «Θα βρει άλλον “εθελοντή” ο πρωθυπουργός για διευθυντή του γραφείου του»; Κοινή δήλωση από Ελλάδα, ΕΕ, Κύπρο, Αίγυπτο, Μπαχρέιν και ΗΑΕ στον ΟΗΕ: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο ΕΛΑΣ: Απαντήσεις από την κυβέρνηση μετά την παραίτηση Μπεκίρη ζητά η Κουφονικολάκου Κουφονικολάκου: «Μήπως η παραίτηση Μπεκίρη έχει σχέση με την δυσώδη υπόθεση του κ. Λιόλιου»; Κεραμέως για εργαζόμενους Pizza Fan και «Το Χωριάτικο»: «Το υπουργείο Εργασίας και η κυβέρνηση θα σταθεί δίπλα τους» ΠΑΣΟΚ για Μιχάλη Μπεκίρη: «Θα βρει άλλον “εθελοντή” ο πρωθυπουργός για διευθυντή του γραφείου του;» Δήμος Αθηναίων για Γκράβα: Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι την ολοκλήρωση των ελέγχων Ερντογάν για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ζητά να γίνει σεβαστή η συμφωνία – «Χωρίς νόμιμη βάση οι αντιδράσεις»
Libre.gr

Κωνσταντοπούλου για συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ: Κοροϊδία, ψίχουλα, αλαζονεία, εξυπνάδες

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε για την σημερινή συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ: «Κοροϊδία, ψίχουλα, αλαζονεία, εξυπνάδες. Τέσσερεις λέξεις για τις τέσσερεις ώρες του κ. Μητσοτάκη στη ΔΕΘ. Η κοινωνία έχει χορτάσει από προβλήματα και ψέματα! Χρειάζεται λύσεις και αλήθεια! Εμείς είμαστε εδώ για αυτό».

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος «η Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε τη Συνέντευξη Τύπου της Πλεύσης Ελευθερίας στη ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι.

Στη Συνέντευξη Τύπου, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας θα παρουσιάσει τις θέσεις και τις προτάσεις της Πλεύσης Ελευθερίας για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία, αλλά και τις λύσεις που απαιτούνται».

ΕΛ.Α.Σ. για συνέντευξη Μητσοτάκη: Γνωρίζει καλά πως έχει αντίπαλο, οι εκλογές δεν θα είναι όπως τις ονειρεύτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...