Τελευταία νέα
Το Τραγούδι της Ημέρας: Τροχιά Τανάγρα: Οικονομική ενίσχυση 50.000 ευρώ στις οικογένειες των δύο πιλότων – Διαγράφονται δάνεια και οφειλές Θεσσαλονίκη: Οταν η… σύγχρονη νοοτροπία τρώει και το Επταπύργιο Σακελλαρίδης από ΔΕΘ: Προκαλεί απορία εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αντίληψη της πραγματικότητας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η σαρωτική επικράτηση της AfD στη Σαξονία-Άνχαλτ αφορά και εμάς Νίκη Κεραμέως: Πολιτικές για δημοσιονομικό χώρο και επιστροφή μερίσματος στην κοινωνία Το κάλπη-κο πακέτο της ΔΕΘ: Εμπαιγμός και κοροϊδία τα μέτρα Μητσοτάκη για νοικοκυριά και επιχειρήσεις Euractiv: Ποια ημερομηνία εξετάζεται για τις εκλογές το 2027 – Τι δήλωσαν κυβερνητικές πηγές Πατήσια: Βίντεο ντοκουμέντο από τις στιγμές μετά τους πυροβολισμούς στον 55χρονο – Αναζητούν τους δράστες Αγάπα το κελί σου Νίκη Κεραμέως: Εφαρμόζουμε πολιτικές που δημιουργούν δημοσιονομικό χώρο και επιστρέφουμε μέρισμα στην κοινωνία ΕΛ.Α.Σ.: Ψηφιακή κυριαρχία ή κυβερνητική υποκρισία; Η πραγματικότητα των δημόσιων συμβάσεων
Efsyn.gr

Καραμπόλα τριών ΙΧ στη Χαλκίδα: Έξι τραυματίες στο νοσοκομείο

Σοβαρό τροχαίο με έξι τραυματίες σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Έξω Παναγίτσα, στη Χαλκίδα, όταν τρία ΙΧ συγκρούστηκαν διαδοχικά.
Σύμφωνα με το eviathema.gr, το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:00 τα ξημερώματα, όταν ένα επιβατικό αυτοκίνητο με δύο νεαρά άτομα, το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση προς τη Νέα Αρτάκη, εξετράπη της πορείας του κάτω από συνθήκες που μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί.
Το όχημα προσέκρουσε αρχικά με σφοδρότητα σε παρακείμενο τοίχο. Στη συνέχεια, όμως, η πορεία του συνεχίστηκε στο αντίθετο ρεύμα, όπου συγκρούστηκε διαδοχικά με δύο ακόμη επιβατικά αυτοκίνητα που κινούνταν προς τη Χαλκίδα.
Από τη σφοδρή τριπλή σύγκρουση προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στα οχήματα, ενώ συνολικά τραυματίστηκαν έξι άτομα, δύο από κάθε αυτοκίνητο. Οι τραυματισμοί ήταν ελαφροί.
Στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό των επιβατών από τα οχήματα, καθώς από τη σύγκρουση υπήρξαν παραμορφώσεις στις λαμαρίνες. Παράλληλα, στο σημείο βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Στο νοσοκομείο Χαλκίδας οι τραυματίες
Οι έξι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου υποβλήθηκαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τους παρασχέθηκε η απαιτούμενη φροντίδα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν στη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν στοιχεία από το σημείο του ατυχήματος.
Την προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το αρμόδιο Τμήμα Τροχαίας, με τις Αρχές να εξετάζουν τα ευρήματα και να λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες και τα αίτια που οδήγησαν στην εκτροπή του πρώτου οχήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...