Τελευταία νέα
Προειδοποίηση από τον ΕΟΦ για φυτικό μέλι: Περιέχει φαρμακευτικές ουσίες – Να μην καταναλωθεί ΕΛΑΣ: Ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ υποσχέθηκε να μας… σώσει από τον Μητσοτάκη Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Η δημοσιονομική παγίδα για την επόμενη κυβέρνηση και η παντελής έλλειψη μέτρων για τους νέους Συνελήφθη 33χρονος για μαστροπεία: Εξέδιδε δύο ανήλικες μέσω ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου Ισπανία – δημοσκόπηση: Δυσαρεστημένοι οι Ισπανοί με τον Σάντσεθ για τη διαχείριση της κρίσης στη Θέουτα «Η Πάρος του Σπύρου Παπαλουκά»: Συλλαμβάνοντας την ουσία του τόπου Συντριβή Phantom στην Τανάγρα: Νέες εικόνες από το σημείο – Χωρίς εστία φωτιάς η περιοχή, σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες [βίντεο] Ένωση διοικητικών δικαστών για τα 500 ευρώ στους δημόσιους υπαλλήλους: Δεν αντιμετωπίζει τις σημερινές πιέσεις Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση με τα «αδιευκρίνιστα» ποσά του Άδωνι Γεωργιάδη Άδ. Γεωργιάδης: Αισιόδοξος ότι συνεχιστεί μέσω του ΕΟΠΥΥ το πρόγραμμα για τα φάρμακα κατά της παχυσαρκίας ΓΣΕΕ για εξαγγελίες Μητσοτάκη: Δεν καλύπτουν τη μεγάλη απόσταση ανάμεσα στους μισθούς και στο κόστος ζωής ΕΛ.Α.Σ.: «Υποσχετικές αλαζονείας και παραπλάνησης» οι εξαγγελίες Μητσοτάκη
Efsyn.gr

Φινλανδία: 27χρονος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών – Τα προσέγγιζε μέσω Snapchat

Σε δίκη στη Φινλανδία βρίσκεται από τη Δευτέρα ένας 27χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 361 παιδιών ηλικίας 9 έως 15 ετών μέσω social media, μεταξύ των οποίων το Snapchat.
Σύμφωνα με το φινλανδικό δημόσιο δίκτυο Yle, τα θύματα ήταν αγόρια από ολόκληρη τη χώρα. Η υπόθεση αφορά διάφορα σεξουαλικά αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν από το 2019 έως το 2022.
Χιλιάδες αρχεία στο κινητό
Η αστυνομία είχε εντοπίσει το 2022 χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες άγνωστων παιδιών στο κινητό του κατηγορουμένου, όταν είχε ερευνήσει τη συσκευή του στο πλαίσιο άλλης ποινικής υπόθεσης.
Όπως μεταφέρει το Euronews, οι Αρχές ανακοίνωσαν τον Δεκέμβριο του 2025 ότι ερευνούσαν τον άνδρα για 364 σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος παιδιών. Ωστόσο, τον Ιούνιο η Εθνική Εισαγγελική Αρχή γνωστοποίησε ότι οι εισαγγελείς αποφάσισαν να μην ασκήσουν δίωξη σε τρεις από τις υποθέσεις.
Ο 27χρονος φέρεται να επικοινωνούσε με τα παιδιά μέσω Snapchat και να τους ζητούσε να του στέλνουν φωτογραφίες ή βίντεο στα οποία εμφανίζονταν με ελάχιστα ρούχα ή γυμνά. Σύμφωνα με την αστυνομία, τους ζητούσε επίσης να εκτελούν σεξουαλικές πράξεις.
Οι βασικές κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι η διακεκριμένη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών και η διακεκριμένη διανομή εικόνας με σεξουαλικό περιεχόμενο που απεικονίζει παιδιά.
Ο κατηγορούμενος έχει παραδεχθεί μέρος των πράξεων κατά την προανακριτική διαδικασία.
Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μήνες
Η δημόσια παρουσίαση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Πίρκανμαα, ενώ από την Τρίτη η διαδικασία συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών.
Το δικαστήριο έχει προγραμματίσει περίπου 45 ημέρες ακροαματικής διαδικασίας, με τη δίκη να αναμένεται να διαρκέσει «τουλάχιστον μέχρι το τέλος του έτους».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...