Για την μετακίνησή της από το OPEN στον ΣΚΑΪ μίλησε η δημοσιογράφος, Μίνα Καραμήτρου, καθώς η απόφασή της είχε προκαλέσει ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Η Μίνα Καραμήτρου βρέθηκε καλεσμένη σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, παραχωρώντας συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης και αποκαλύπτοντας τον λόγο που την οδήγησε στο να φύγει από το OPEN.
Ανέφερε ότι η απόφασή της οφείλεται σε προσωπικούς λόγους και δεν είχε σχέση με οικονομικές παραμέτρους, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Απαντώντας σε ερώτημα, η Μίνα Καραμήτρου σημείωσε ότι «δεν αλλάζω εγώ για τις προτάσεις, ούτε για τα λεφτά. Το θέμα δεν ήταν επαγγελματικό, δεν είχα απολύτως κανένα παράπονο επαγγελματικά από το OPEN. Ήταν ένα προσωπικό θέμα που προέκυψε και για το οποίο καταλαβαίνετε ότι δεν πρόκειται να αναφερθώ. Δεν έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα».
Για να συμπληρώσει «επειδή όλοι μας είμαστε σε μία πιάτσα, θέλω να σας πω το εξής: από όλη αυτή την ιστορία θα αφήσω απ’ έξω τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο. Ο Χρήστος για εμένα… Πολύ συχνά του έλεγα ότι είναι ο δημοσιογραφικός μου μπαμπάς. Και μου έλεγε: ‘όχι μπαμπάς, σε παρακαλώ θα λες η μικρή μου αδερφή’. Όλοι γνωρίζετε ποια είναι η σχέση μου με τον Χρήστο. Μπορώ να πω κάτι για τον Χρήστο; Τι να πω;».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της επισήμανε ότι «προέκυψε κάτι καθαρά προσωπικό και είπα ότι δεν μπορώ να το προσπεράσω, δεν μπορώ να το αφήσω πίσω, οπότε καλύτερα να ανοίξω μία καινούργια πόρτα και να κάνω κάτι άλλο. Μου αρέσει να κοιτάω μόνο μπροστά… Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου αυτή».
Efsyn.gr
