Τελευταία νέα
Τα Εμιράτα αρνήθηκαν να σχολιάσουν το δημοσίευμα ότι είχαν ειδοποιήσει τον Νετανιάχου πριν τις 7 Οκτωβρίου Κυψέλη: Οι μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων – «Το μωρό πέθανε από παθολογικά αίτια», επέμειναν Γεωργιάδης: Θα ήταν ατιμία του Σαμαρά να συνεργαστεί με τον Σαλμά Ινδονησία: Αγνοούνται πέντε δημοσιογράφοι που πήγαν να καλύψουν την έκρηξη του ηφαιστείου Κρακατόα Πέθανε ο συνδικαλιστής και πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιώργος Ραυτόπουλος Ολλανδία: Η κυβέρνηση ανακαλεί την άδεια τηλεοπτικού σταθμού μετά από δηλώσεις υπέρ του Χίτλερ ΕΛΑΣ κατά ΥΠΕΝ για το κόστος ρεύματος: «Αναγκάστηκαν μετά από 7 χρόνια να παραδεχθούν αυτό που αρνούνται» Αντώνης Ρέμος: «Μου δόθηκε η άδεια από τον Δήμαρχο» απαντά για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη ΕΛ.Α.Σ : Ρήτρα διαφυγής από τις ευθύνες του ΥΠΕΝ και της κυβέρνησης ΚΚΕ στο TikTok για τον αφθώδη: «Τα κοπάδια αποδεκατίστηκαν – η κυβερνητική γελοιότητα πάλι, όχι!» Συνάντηση Γεωργιάδη – Πνίνατ με “μενού” την Υγεία ΕΛ.Α.Σ.: «Η Παιδεία δεν είναι κόστος, είναι επένδυση στο μέλλον»
Efsyn.gr

Κυψέλη: Προφυλακιστέοι για τη δολοφονία του βρέφους ο 43χρονος και η 38χρονη – Στη φυλακή και ο 26χρονος

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους, και οι τρεις κατηγορούμενοι στην υπόθεση του νεκρού βρέφους στην Κυψέλη και της 15χρονης κόρης του ζευγαριού.
Ο 43χρονος Έλληνας και η 38χρονη Γερμανίδα σύντροφός του οδηγήθηκαν στη φυλακή καθώς αντιμετωπίζουν, μεταξύ άλλων, την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος μέλους οικογένειας κατά συναυτουργία.
Στη φυλακή οδηγήθηκε και ο 26χρονος Αφγανός, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο, και πριν γίνει 12, αλλά και αφού έγινε 12, καθώς και για παράνομη κατοχή πυρομαχικών και για ψευδή κατάθεση.
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...