Τελευταία νέα
Ανησυχία Κομισιόν για την κατάσταση με τα άτομα ΛΟΑΤΚΙ+ στην Τουρκία: «Θεμελιώδης αξία ο σεβασμός των δικαιωμάτων» Μητσοτάκης για τη Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Άφησε το αποτύπωμά της στη δημόσια ζωή και πορεύτηκε με αξιοπρέπεια» Η προειδοποίηση από τη Γερμανία και η ευθύνη της σύγχρονης σοσιαλδημοκρατίας Οι δύο ψυχές του ΠΑΣΟΚ. Πάλι… Ο Χατζιδάκις στο Τεριάντ Πλεύρης για τον γιατρό του Μαζωνάκη: «Είχα τυπική σχέση μαζί του, ήμουν ασθενής του – Δεν υπήρξε καμία συνεργασία» Τελειώνει τα σενάρια για ευρωπαική παρέμβαση στον ΕΦΚ ο Παπασταύρου : Δύσκολο ! Φλωρίδης: Σε περίπτωση ακυβερνησίας, μπορεί να επαναληφθούν τα επεισόδια με τους μετανάστες στον Έβρο Το ΝΑΤΟ των ολίγων εβδομάδων Συλλυπητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη για τον θάνατο της Μαργαρίτας Παπανδρέου: Άφησε το δικό της αποτύπωμα για την ισότητα των φύλων Παπαδοπούλου για δηλώσεις Βούλτεψη: Κίνδυνος νομιμοποίησης του νεοναζισμού Ένταση στη Θέουτα: Χιλιάδες μετανάστες έτρεχαν να βρουν μια θέση στις δομές – Αστυνομικά πυρά στον αέρα [βίντεο]
Filathlos.gr

Λύγισε την Βιγιαρεάλ η Ντόρτμουντ – Ανησυχία για τον Καρέτσα

Η Ντόρτμουντ έκανε ιδανική εκκίνηση στη League Phase του Champions League, καθώς επικράτησε με 3-2 της Βιγιαρεάλ στο Signal Iduna Park και μπήκε με το δεξί στη νέα ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Η νίκη, ωστόσο, πέρασε σε δεύτερη μοίρα λόγω της άτυχης στιγμής με τον Κωνσταντίνο Καρέτσα.
Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πήρε φανέλα βασικού από τον Νίκο Κόβατς και έκανε ντεμπούτο στα «αστέρια», όμως στο 27ο λεπτό αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, ζητώντας άμεσα ιατρική βοήθεια. Ο Καρέτσας δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει και αποχώρησε με φορείο, εμφανώς συγκινημένος, ενώ γνώρισε το θερμό χειροκρότημα των φιλάθλων της Ντόρτμουντ. Ο νεαρός άσος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
Στο αγωνιστικό σκέλος, η Ντόρτμουντ προηγήθηκε στο 52′, όταν ο Ρενάτο Βέιγκα έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Βιγιαρεάλ, όμως, δεν τα παράτησε και έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 65′ με τον Σαντιάγκο Μουρίνο.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τελικά βρήκαν το γκολ της νίκης στο 80’. Ο Φάμπιο Σίλβα έδωσε την ασίστ και ο Σερού Γκιρασί από κοντά έστειλε την μπάλα στην κενή εστία για το 2-1. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι στο 85’ και ήταν εύστοχος, γράφοντας το 3-1 και δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του Κόβατς.
Η Βιγιαρεάλ, όμως, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων μείωσε σε 3-2, με τον Γκιρασί να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στις τελευταίες στιγμές ο Νικολά Πεπέ είχε και απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Γκρεγκόρ Κόμπελ επενέβη σωτήρια και κράτησε τη νίκη.
Έτσι, η Ντόρτμουντ πανηγύρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην πρεμιέρα, σε μια βραδιά που άφησε ανάμεικτα συναισθήματα λόγω της κατάστασης του Καρέτσα.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...