Τελευταία νέα
ΠΑΣΟΚ κατά Τσίπρα: Εμφανίστηκε σαν να προσγειώθηκε μόλις στη χώρα Copernicus: Ο φετινός Αύγουστος ήταν ο θερμότερος μήνας στην ιστορία Και στο τέλος γίνεται το χατίρι του Ρέμου! Το «χρυσό» περίπτερο της ΔΥΠΑ στη ΔΕΘ: Οι καταγγελίες και η απάντηση που δεν έριξε στάχτη στα μάτια Πιερρακάκης: Επιστρέψαμε στους πολίτες 4 δισ. ευρώ μόνιμα μέτρα μέσα σε δύο χρόνια Άδωνις Γεωργιάδης: «Η πλασμαφαίρεση είναι μία πολύ βαριά διαδικασία, γίνεται μόνο σε νοσοκομεία», λέει με αφορμή τον θάνατο Μαζωνάκη Φοβού τον Σαμαρά και την απώλεια της πρωθυπουργίας Λεωφόρος Συγγρού: Ασυνείδητος οδηγός έτρεχε με 200 χλμ/ώρα και έκανε πίστα τον δρόμο [βίντεο] Ηχηρή απάντηση Τσίπρα σε Καμμένο για τον «χασάπη» της Βοσνίας ΠΑΣΟΚ για δημοσκοπήσεις: Άρχισαν τις τεχνητές αναπνοές προπαγάνδας Παρέμβαση Αρβανίτη για τη λειτουργία του Spotify: «Μουσική για τους πολλούς, πνευματικά δικαιώματα για τους λίγους» Δούκας: Αποκατάσταση στις ρωγμές και τα προβλήματα στην Κυψέλη πριν επανεκκινήσει ο μετροπόντικας
Filathlos.gr

Μεντιλίμπαρ: «Eξαιρετική εμφάνιση Πουέρτα, o Γκονσάλες πρέπει να συναγωνιστεί Γιάρεμτσουκ και Σίλβα»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 του Βόλου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, έκανε το 2/2 στη διοργάνωση και έβαλε τις βάσεις για την απευθείας πρόκρισή του στα προημιτελικά.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στα γκολ του Αρμάντο Γκονσάλες, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους πρωταγωνιστές της νίκης, αλλά και στον ανταγωνισμό που υπάρχει για τη θέση του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε παράλληλα στο εξαιρετικό ντεμπούτο του Γκουστάβο Πουέρτα, ο οποίος κατάφερε να ανοίξει λογαριασμό με τη φανέλα των «ερυθρόλευκων», αφήνοντας θετικές εντυπώσεις στην πρώτη του εμφάνιση.

Οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
Για το τι πρέπει να κρατήσει ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι:
«Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι σήμερα είναι η εξαιρετική εμφάνιση του Πουέρτα. Ηταν καλά τοποθετημένος συνεχώς και μας βοήθησε πολύ στο παιχνίδι σε όλους τους τομείς. Το μόνο αρνητικό, είναι το γεγονός ότι χαλαρώσαμε στο τέλος και δεχθήκαμε δύο γκολ».
Για το κάθετο παιχνίδι του Ολυμπιακού απόψε και κόντρα στην ΑΕΛ και κατά πόσο αποδίδει με κλειστές άμυνες:
«Η πρόθεσή μας είναι πάντα να ανοίγουμε τις αντίπαλες άμυνες. Το κάθετο ποδόσφαιρο δεν βοηθάει πάντα.
Κάποιες φορές είναι δύσκολο να ξεκινήσει η επίθεση από τον τερματοφύλακα, αλλά και από την άμυνα πολλές φορές, δεν μπορείς να βρεις χώρους. Εξαρτάται και από την αυτοπεποίθηση του κάθε ποδοσφαιριστή».

Για την εμφάνιση του Αρμάντο Γκονσάλες και κατά πόσο μπορεί να γίνει αντικαταστάτης του Αγιούμπ Ελ Κααμπί:
«Ο Γκονσάλες ήρθε εδώ για να διεκδικήσει τη θέση του στην ενδεκάδα. Εξαρχής είχε στόχο να συναγωνιστεί τον Ελ Κααμπί.
Το δύο σημερινά γκολ θα τον βοηθήσουν πολύ, ψυχολογικά, αλλά θα πρέπει να συναγωνιστεί και τους συμπαίκτες του που παίζουν σε αυτή τη θέση, τον Γιάρεμτσουκ και τον Ζότα Σίλβα».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...