Τελευταία νέα
Πυρκαγιά στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας – Επιχειρούν δύο αεροσκάφη Κώστας Καρπουχτσής: «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» τα μέτρα της ΝΔ για τους μικρομεσαίους – Η κυβέρνηση απαντά στην ακρίβεια με μπαλώματα – Εμείς έχουμε ολοκληρωμένο σχέδιο Ο Βανς προσπαθεί να «μαζέψει» τις υποσχέσεις Τραμπ για 5.000 δολάρια σε κάθε Αμερικανό Φωτιά στο Αγιόφυλλο Τρικάλων – Ηχησε το 112 Θεώνη Κουφονικολάκου: «Φτάνει πια» με την αλαζονεία Μητσοτάκη – Στο στόχαστρο η ακρίβεια, τα καρτέλ και οι κυβερνητικές αυταπάτες Οι φωτογραφίες του Μαζωνάκη στα χακί και η περιπέτεια με τη θητεία του ΠΑΣΟΚ: “Τελικά το ΙΧ κόμμα του κ. Τσίπρα όσοι το πλαισιώνουν έχουν ISO ροπής στο ψέμα” ΑΔΕΔΥ για εξαγγελίες Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Να επανέλθει ο 13ος και 14ος μισθός – Να γίνουν πραγματικές αυξήσεις Ν. Παπαθανάσης: Έχουμε δημοσιονομική δυνατότητα για συνέχεια μετά το Ταμείο Ανάπτυξης Κ. Καρπουχτσής: Η ΕΛ.Α.Σ. απαντά με ολοκληρωμένο πρόγραμμα στην ακρίβεια, η Ν.Δ. με μπαλώματα ΣΥΡΙΖΑ: Επαναφορά 13ης σύνταξης και 13ου μισθού και σχέδιο για τα «κόκκινα» δάνεια – «Ο Τσίπρας μετατοπίζεται δεξιότερα της Αριστεράς» Παραπέμπεται για μετά τις εκλογές η συνταγματική αναθεώρηση
Filathlos.gr

Διέλυσε την Σλόβαν Μπρατισλάβας η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και με το επιβλητικό 6-1 ξεκίνησε φουριόζα στη League Phase του Champions League.
Οι Παριζιάνοι άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό. Ο Νούνο Μέντες εξαπέλυσε δυνατό σουτ που σταμάτησε στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης ο Ουσμάν Ντεμπελέ εκτέλεσε για το 1-0.
Μόλις έξι λεπτά αργότερα ο Γάλλος χτύπησε ξανά. Έπειτα από ωραία ανάπτυξη της Παρί και σέντρα του Ντρο Φερνάντεθ, ο Ντεμπελέ πήρε την κεφαλιά και έκανε το 2-0.
Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε είχε πλέον επιβάλει απόλυτα τον ρυθμό της και στο 31′ ο Ντεμπελέ μετατράπηκε σε δημιουργό, σερβίροντας στον Φεράν Τόρες, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Μάλιστα, πριν από την ανάπαυλα ο Ντεμπελέ άγγιξε το χατ-τρικ, αλλά η προσπάθειά του σταμάτησε στο δοκάρι.
Η καταιγίδα συνεχίστηκε αμέσως μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Στο 47′ ο Ακλιούς κουβάλησε εξαιρετικά την μπάλα και τροφοδότησε τον Φεράν Τόρες, με τον Ισπανό να δημιουργεί τον απαραίτητο χώρο και να εκτελεί για το 4-0.
Ο Τόρες ολοκλήρωσε στη συνέχεια το προσωπικό του χατ-τρικ, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ και βάζοντας την υπογραφή του στην πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του με τη φανέλα της Παρί.
Η Σλόβαν Μπρατισλάβας κατάφερε να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Καμαρά, ο οποίος έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια από τα αριστερά και τελείωσε υποδειγματικά τη φάση, όμως η τελευταία λέξη ανήκε ξανά στους πρωταθλητές Ευρώπης.
Ο Φαμπιάν Ρουίθ πρόσθεσε το έκτο γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 6-1, με την Παρί να μετατρέπει την πρεμιέρα της σε παράσταση και να στέλνει από νωρίς μήνυμα ότι παραμένει μία από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στη διοργάνωση.
Παρί Σεν Ζερμέν: Σαφόνοφ, Χακίμι, Ζάμπαρνι, Πάτσο, Μέντες, Φερνάντες, Βιτίνια, Ρουίς, Τόρες, Ακλιούς, Ντεμπελέ.
Σλόβαν Μπρατισλάβας: Τακάτς, Μπλάκμαν, Μπάριγιτς, Μάρκοβιτς, Κρουζ, Ποκορνί, Μαρτίνες, Ιμπραΐμ, Μπερσεγκιάν, Καμαρά, Σπόραρ.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...