Τελευταία νέα
Φρ. Κουτεντάκης: Οι μαθητευόμενοι κοστολόγοι της ΝΔ επινόησαν μια νέα μονάδα μέτρησης Ο Τραμπ «ανάβει φωτιές» από το Δουβλίνο: «Θα λάτρευα να δω μια ενωμένη Ιρλανδία» Νίκος Δένδιας: Με τη νέα θητεία, οι Πρώτες Βοήθειες εντάσσονται στην εκπαίδευση των Οπλιτών Τσουκαλάς: Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει – «Η κυβέρνηση βλάπτει σοβαρά τον κόσμο της εργασίας» Χατζηδάκης: Πέντε συμπεράσματα από την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ Πώς οι Χούθι «εγκλωβίζουν» τη Σαουδική Αραβία και το πετρέλαιο: Η προέλαση στην Ερυθρά Θάλασσα μέσα σε λίγα 24ωρα Όλη η δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφ.Συν.»: Κυβερνητική αλλαγή ζητά η πλειοψηφία – Η ακρίβεια το μεγαλύτερο πρόβλημα Στα περίπτερα της ΔΕΘ ο Ανδρουλάκης-“Δεν παίζουμε άμυνα, μόνο επίθεση” Σε Ρω και Στρογγύλη ο Μητσοτάκης: Επίσκεψη στα ακριτικά φυλάκια και μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις Τσουκαλάς: «Ο Μαρινάκης είναι τα επίσημα χείλη της ΝΔ – Η κυβέρνηση βλάπτει τον κόσμο της εργασίας» Γεραπετρίτης: Αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας η επέκταση των χωρικών υδάτων Χαλκιδική: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση – Ήχησε το 112
Libre.gr

Σε Ρω και Στρογγύλη ο Μητσοτάκης – Μήνυμα στήριξης στις Ένοπλες Δυνάμεις

   Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε τις μικρονήσους Ρω και Στρογγύλη, όπου βρέθηκε στα επιτηρητικά φυλάκια και συνομίλησε με στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και οπλίτες θητείας που υπηρετούν στην περιοχή.

   Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Δημήτρης Χούπης, και ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

Κατά την παρουσία του στη Ρω, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τον νέο προβλήτα και ξεναγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις του φυλακίου. Επισκέφθηκε το νέο κεντρικό κτήριο, το εστιατόριο και τα μαγειρεία, ενώ είδε και τους πρόσφατα κατασκευασμένους ξενώνες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στην επίσκεψη συμμετείχαν επίσης οι βουλευτές Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Παππάς, Εμμανουήλ Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης-Νικόλαος Υψηλάντης. Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε ακόμη το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων «Υποπλοίαρχος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο βρίσκεται ελλιμενισμένο στο Καστελλόριζο.

Στη Ρω, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για τον νέο προβλήτα, ξεναγήθηκε στο νέο κεντρικό κτήριο του φυλακίου, στο εστιατόριο και τα μαγειρεία, που είναι επίσης νεόδμητα, και είχε την ευκαιρία να δει τους πρόσφατα κατασκευασμένους ξενώνες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πρωθυπουργός κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της Κυράς της Ρω και επισκέφθηκε το σπίτι της, που έχει μετατραπεί σε μουσείο.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευαν, επίσης, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Παππάς, Εμμανουήλ Κόνσολας, Μίκα Ιατρίδη και Βασίλης-Νικόλαος Υψηλάντης.

Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε, ακόμη, το Ταχύ Περιπολικό Κατευθυνόμενων Βλημάτων «Υποπλοίαρχος ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ» του Πολεμικού Ναυτικού, το οποίο είναι ελλιμενισμένο στο Καστελλόριζο.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...