Τελευταία νέα
Nations League: «Πέρασε» από το Βέλγιο η Γαλλία, ηχηρή νίκη της Ιταλίας μέσα στην Τουρκία Λέσβος: Ερώτηση Αρβανίτη προς την Κομισιόν για τον αφθώδη πυρετό – Η αναφορά στη «φυλή προβάτου Λέσβου» Βουλή: Εγκρίθηκε με ψήφους της ΝΔ το νομοσχέδιο για τις ξένες επενδύσεις ΟΠΕΚΕΠΕ: Καρφώνει την κυβέρνηση η ΠΟΓΕΔΥ μετά την ευρωπαϊκή «βόμβα» – «Η απάτη συνεχίζεται, οι έλεγχοι μένουν στα χαρτιά» Μήνυμα Τραμπ για σύντομο τερματισμό του πολέμου στο Ιράν: «Θα κερδίσουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» Σάλος με Νετανιάχου: Το μυστικό ταξίδι στα ΗΑΕ – Ζήτησε από τον σεΐχη να διαψεύσει αποκαλυπτικό δημοσίευμα ισραηλινών ΜΜΕ Μαρία Καρυστιανού σε Άδωνι Γεωργιάδη για το ιατρείο της: «Κάθε έλεγχος καλοδεχούμενος και πρώτα από όλους για τα μέλη της κυβέρνησης» Μάντσεστερ Σίτι: Οι πιθανές κυρώσεις για τις 114 παραβάσεις – Από πρόστιμο έως και υποβιβασμό Σκέρτσος για τρίτη θητεία Μητσοτάκη: Η σταθερότητα δεν σημαίνει στασιμότητα GSI: Συγκεχυμένες πληροφορίες για την όδευση του καλωδίου-Επιμένει η Αθήνα ότι δεν αλλάζει ο αρχικός σχεδιασμός Ρόδος: Ακρωτηριάστηκε το πόδι του ποδοσφαιριστή Κώστα Λίμα, γιου του παλαίμαχου παίκτη του Πανιωνίου, Νόνι Θάνατος Μαζωνάκη: Παραιτήθηκαν οι συνήγοροι της προφυλακισμένης γιατρού
Tennis24.gr

Ντουμπρόφ: «Η Αρίνα είναι ερωτευμένη με τη Νέα Υόρκη»

Ο προπονητής της Αρίνα Σαμπαλένκα, Αντόν Ντουμπρόφ μίλησε πριν από τον τελικό απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα, τονίζοντας την αγωνιστική αλλά κυρίως την πνευματική εξέλιξη της Λευκορωσίδας.
«Θα έλεγα ότι η Αρίνα είναι ξεκάθαρα πολύ πιο ώριμη. Ακριβώς όπως ωρίμασε μέσα στο γήπεδο, έχει ωριμάσει πάρα πολύ και έξω από αυτό. Επομένως, έχει επίγνωση πολλών πραγμάτων. Στην αρχή της καριέρας της πίστευε ότι αυτό που βίωνε ή ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφερόταν μέσα στο γήπεδο καθόριζαν το ποια είναι ως άνθρωπος.»
«Τώρα, αντίθετα, κάνει έναν διαχωρισμό: “Εντάξει, υπάρχει ζωή και έξω από το γήπεδο”. Έχει τον χαρακτήρα της, τον οποίο μεταφέρει μέσα στο γήπεδο και χρησιμοποιεί ως όπλο. Αλλά ταυτόχρονα, αυτό δεν σημαίνει ότι αν κάτι δεν πάει καλά στο τένις της, καταρρέει ολόκληρη η ζωή της. Αυτό κάνει πολλά πράγματα ευκολότερα όταν δουλεύεις μαζί της.»
«Όσο για την επιτυχία της εδώ, είναι επειδή είναι ερωτευμένη με τη Νέα Υόρκη, φαντάζομαι. Και το προφανές είναι ότι τα γήπεδα σκληρής επιφάνειας ταιριάζουν καλύτερα γενικά στο παιχνίδι της, στο στιλ της. Είναι ο τέταρτος τελικός της εδώ και το ίδιο συμβαίνει στο Australian Open, με τέσσερις τελικούς».
Θυμίζουμε ότι η 28χρονη από το Μινσκ διεκδικεί το τρίτο διαδοχικό τρόπαιό της στο US Open, ενώ απέναντι στη Ριμπάκινα προηγείται με 10-7 στις νίκες.
US OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-7h)
The post Ντουμπρόφ: «Η Αρίνα είναι ερωτευμένη με τη Νέα Υόρκη» appeared first on Tennis24.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...