Τελευταία νέα
Η τέχνη του ξύλου: Τρεις Millennials που κρατούν ζωντανή την πολιτιστική μας κληρονομιά [εικόνες – βίντεο] Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Μητσοτάκη: «Η επανάληψη δεν αλλάζει την πραγματικότητα» Κυριάκος Μητσοτάκης: Live η ομιλία του στο Καστελόριζο Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Φράγκος – Η ανάρτηση Μπιμπίλα Παν. Λαφαζάνης (ΔΗ.Κ.Ε.Α.)-Καλό σου ταξίδι σύντροφε Σπύρο Χαλβατζή Μητσοτάκης από το Καστελλόριζο: «Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα» Το Τραγούδι της Ημέρας: Σιγά τις μαχαιριές σιγά [βίντεο] Κυψέλη: Συνάντηση Δούκα με «μετρόπληκτους» – Έρχονται νέες πρωτοβουλίες από τον Δήμο Αθηναίων Ο Αρης Βελουχιώτης, οι φυλακές της Αίγινας και κινηματογραφικές δραπετεύσεις Πανικός στο αέρα σε πτήση της Turkish Airlines: «Θα πεθάνουμε» [βίντεο] Μητσοτάκης: Ελληνικός ο πηγαίος κώδικας της “Ασπίδας του Αχιλλέα”-Σταθερότητα δεν σημαίνει υποχωρητικότητα Ανάρτηση Μητσοτάκη: «Επανάληψη» για τα μέτρα της ΔΕΘ – Απάντηση στις «μεμψιμοιρίες της αντιπολίτευσης»
Efsyn.gr

Απρόοπτο για την Καίτη Γαρμπή στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου: «Έφαγα μια επική γλίστρα« [βίντεο]

Μια μικρή πτώση στη σκηνή είχε η Καίτη Γαρμπή δευτερόλεπτα αφότου είχε τελειώσει την εμφάνισή της στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονίκη.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια γλίστρησε πάνω στη σκηνή και έπεσε κάτω, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σπεύδουν να τη βοηθήσουν.

ssstwitter.com_1789280777915

Η ίδια μετά τη συναυλία δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media σημειώνοντας «πριν από πέντε λεπτά έφαγα μια επική γλίστρα πάνω στο stage, αλλά θέλω να δείτε ότι είμαι καλά. Δεν πονάω πουθενά, δεν έχω σπάσει τίποτα. Ήταν πολύ αστείο. Ήταν λίγο γελοία η γλίστρα, αλλά όλα καλά. Παιδιά, η βραδιά είναι μαγική. Όλα είναι τέλεια εδώ στη Θεσσαλονίκη».

AQPRhSilOyTL_DrUqq3QHLfz_WEPiQDKiHsoRhy_3-zPi-CcYlvve-iL-8Vl9dfMx2DjoA4c_RRPZRf9_mOovrsQO4l9lrdO

 
 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...