Τελευταία νέα
Διπλωματικό παρασκήνιο στους G20: Ακυρώθηκε η οικογενειακή φωτογραφία λόγω της παρουσίας του Σεργκέι Λαβρόφ Περισσότερη διαφθορά, νέες δικαιολογίες Προκόπης Παυλόπουλος: Η Ακαδημία Αθηνών και η Αποστολή της για την Παιδεία, Γλώσσα, Ελευθερία και Δημοκρατία Συναγερμός στο Μενίδι: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το ρέμα Καναπίτσας Αυτοψία της ΕΛΑΣ στο Πήλιο μετά την κακοκαιρίας: «Οι πολίτες ζητούν να μην ξυπνήσουν ξανά με λάσπες στην πόρτα τους» Τέμπη: Ο αρεοπαγίτης Γεώργιος Παπαγεωργίου πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου – Τον Δεκέμβριο η δίκη Τριαντόπουλου και Αγοραστού Live η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε συνάντηση μελών και φίλων της ΕΛΑΣ στην Ηλιούπολη Μπάζωμα στα Τέμπη: Ο αρεοπαγίτης που θα είναι πρόεδρος του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Τριαντόπουλο Λυρίτσης (ΕΛ.Α.Σ) για το άρθρο 23: «Η κυβέρνηση πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη» – Η απόσυρση του άρθρου 23 δεν απαλλάσσει την κυβέρνηση από τις ευθύνες της Βαγγέλης Χατζής: Και προπονητής ο πρώτος μονόχειρας επαγγελματίας πυγμάχος στον κόσμο – Συνάντηση με Βρούτση Μητσοτάκης για φρεγάτα “Νέαρχος”: Καλοτάξιδος, στις πάντα ελεύθερες και γαλανές θάλασσές μας Λευτέρης Αυγενάκης: «Η συνέπεια δεν μπορεί να απαιτείται μόνο από τον δανειολήπτη»
Efsyn.gr

Χαλκιδική: Πεντάχρονο δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο στο Νέο Μαρμαρά

Παιδί ηλικίας περίπου 5 ετών δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο στην περιοχή του Νέου Μαρμαρά Χαλκιδικής. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Δασαρχείο Πολυγύρου και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εντοπισμού του ζώου.
To περιστατικό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας Θράκης (Κ.Ο.ΜΑ.Θ) η οποία αναφέρει ότι το παιδί τραυματίστηκε και νοσηλεύεται, σε καλή κατάσταση, σε δημόσιο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Επισημαίνει ακόμη ότι στην παραλία της ευρύτερης περιοχής ένας 55χρονος, πριν δυο μέρες, δέχθηκε επίθεση από άγριο ζώο και μετέβη προς περίθαλψη μετά από τραυματισμό στον αυχένα.
Η Κ.Ο.ΜΑ.Θ εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για το τελευταίο περιστατικό, εκφράζει τη συμπαράστασή της στην οικογένεια και επισημαίνει την ανάγκη για ολοκληρωμένη και συντονισμένη αντιμετώπιση του αυξανόμενου φαινομένου αλληλεπίδρασης ειδών της άγριας πανίδας με τον άνθρωπο στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...