Τελευταία νέα
Ανδρουλάκης από Σαντορίνη: Απέναντι στα διλήμματα «Μητσοτάκης ή χάος» η απάντηση είναι πολιτική αλλαγή Nations League: Εκτός έδρας νίκη της Γαλλίας στο ντεμπούτο του Ζιντάν – Τρίποντο για το Βέλγιο μέσα στην Ιταλία ΗΠΑ: Ισχυρή καταιγίδα πλησιάζει τις βορειοανατολικές πολιτείες – Θα επηρεαστούν 40 εκατ. άνθρωποι Ντόρα Μπακογιάννη: Παρούσα στη δεξίωση για την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση: Εξαπατούσαν πολίτες παριστάνοντας αστυνομικούς και υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ Ενεργειακή κρίση: Ο Ευρωπαίος επίτροπος Γιόργκενσεν καλεί τις καλεί τις κυβερνήσεις να λάβουν μέτρα Ο Νικ Καλάθης… τεστάρει τα ελληνικά του και γίνεται viral Νέα Υόρκη: Πέταξαν αυγά στον Έντι Ράμα – Απάντησε λέγοντας «υστερικές κότες» και αποχώρησε [βίντεο] Στο μάτι του κυκλώνα η Μάντσεστερ Σίτι: Ποιες είναι οι κατηγορίες εναντίον της, με τι ποινές κινδυνεύει Τι είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στο Newsweek – «Δεν εκλαμβάνουμε κάθε διμερή σχέση ως απειλή» Προεκλογική η ομιλία Νετανιάχου στον ΟΗΕ: Παρά τις διεθνείς αντιδράσεις, ενθουσίασε τους οπαδούς του στο Ισραήλ Με «Ώρες μικρές» και φραπέ ο νέος Γάλλος πρέσβης κάνει ποδαρικό στην Ελλάδα
Vipnews.gr

Γεωργιάδης για Μαζωνάκη: «Οι δύο γιατροί ήταν κανονικοί απατεώνες»

Γεωργιάδης: Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε, μεταξύ άλλων, και η υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη
Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» βρέθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.
Γεωργιάδης: «Θέλαμε να εντοπίσουμε τους απατεώνες»
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκε, μεταξύ άλλων, και η υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη, με τον υπουργό να αναφέρεται στους δύο γιατρούς που έχουν συλληφθεί, αλλά και στις ευθύνες των αρμόδιων Αρχών για το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκαν νωρίτερα.
«Μια οικογένεια έχασε το παιδί της και στο συγκεκριμένο γεγονός, ναι, υπάρχει και κρατική ευθύνη, υπό την έννοια ότι δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε αυτούς τους συγκεκριμένους απατεώνες, ενδεχομένως και άλλους», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Θέλαμε να εντοπίσουμε τους απατεώνες αλλά το σύστημα δεν τα κατάφερε. Εκεί πήγε ο Ιατρικός Σύλλογος, που έχει την ελεγκτική αρμοδιότητα, τρεις φορές και δεν κατάφερε να τους πιάσει. Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη γιατρός όταν έβλεπε στην κάμερα τους γιατρούς που έρχονταν για έλεγχο, έβγαζε το μηχάνημα στο μπαλκόνι, κατέβαζε τις κουρτίνες και έλεγε “εγώ παιδιά, δεν έχω τίποτα, κάτι λέμε στο διαδίκτυο για να περνάει η ώρα και να μπει κανένας πελάτης” και έφευγαν οι γιατροί, αυτό είναι άλλο θέμα», πρόσθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
«Όταν πάει δηλαδή η εφορία στο μαγαζί και δεν βρίσκει τη φοροδιαφυγή, κυνηγάμε την εφορία γιατί δεν το βρήκε; Όταν πήγαιναν οι γιατροί του ΙΣΑ, η γιατρός έβγαζε το μηχάνημα έξω με ροδάκια. Μιλάμε για κανονικούς απατεώνες», πρόσθεσε ο υπουργός Υγείας.
Τέλος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, άφησε αιχμές για την ένταξη του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΠ) στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας: «Το ΣΕΥΠ καταργήθηκε το 2019, όλες οι πολιτικές κρίνονται στην πράξη, θα πω μόνο αυτό. Θα τα δούμε όλα αυτά από την αρχή. Δεν θα ήμουν αντίθετος στην επανίδρυση του ΣΕΥΠ που είναι πιο εστιασμένο στην υγεία».
 
The post Γεωργιάδης για Μαζωνάκη: «Οι δύο γιατροί ήταν κανονικοί απατεώνες» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...