Τελευταία νέα
Μπισκότα Παπαδοπούλου: Δεν είναι δικό μας το βυτιοφόρο που πέταγε απόβλητα στον Κηφισό ΠΑΟΚ: Διπλό σοκ με Παβλένκα και Άλι που μπαίνουν στο χειρουργείο Κακοκαιρία στην Αργολίδα: Αυτοκίνητο με ηλικιωμένους εγκλωβίστηκε σε χείμαρρο – «Είδαμε τον χάρο με τα μάτια μας» Συνέντευξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ το πρωί της Τετάρτης Συνέντευξη του προέδρου της ΕΛΑΣ Αλέξη Τσίπρα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ολες οι σχέσεις της Μέριλιν ήταν κακοποιητικές» Ηγουμενίτσα: Συνελήφθη 36χρονος με περισσότερα από 300 κιλά κάνναβης – Θα απέφερε κέρδη 1,2 εκατ. ευρώ Τσίπρας σε Die Linke για το Βερολίνο: «Η νίκη είναι μήνυμα για όλη την Ευρώπη» Κηφισιά: Συνελήφθησαν πέντε ανήλικοι για επίθεση σε δύο συνομήλικούς τους με γροθιές και κλωτσιές Ο Δένδιας «κλείδωσε» τον αμυντικό άξονα με Αίγυπτο και Κύπρο στην Ανατολική Μεσόγειο: Το κοινό ανακοινωθέν – απάντηση στην Τουρκία για τη συμφωνία της Μέκκας Τσίπρας για νίκη Die Linke στο Βερολίνο: Υπάρχει δρόμος ενάντια στην άνοδο της ακροδεξιάς Συγχαρητήρια Τσίπρα στο Die Linke για το Βερολίνο: «Η νίκη είναι μήνυμα για όλη την Ευρώπη»
Filathlos.gr

«Καμπάνα» στον Ολυμπιακό από την ΔΕΑΒ

Πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ για τις ζημιές που προκλήθηκαν από οπαδούς της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, για την 3η αγωνιστική της Super League.
Συγκεκριμένα, η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας τιμώρησε τους «ερυθρόλευκους» για τη θραύση περίπου 80 πλαστικών καθισμάτων στις θύρες 31 έως 42 του γηπέδου.
Στην απόφαση συνεκτιμήθηκε το γεγονός ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε στην αποκατάσταση των ζημιών.
Από τη ΔΕΑΒ ανακοινώθηκαν τα εξής:
«Αφού έλαβε υπόψη της τα στοιχεία, από τα οποία προκύπτει ότι, κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, στις 05/09/2026, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1, περιόδου 2026/2027, φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας, που κάθονταν στις κερκίδες των θυρών 31 έως 42, προέβησαν σε θραύση περίπου ογδόντα (80) πλαστικών καθισμάτων, επέβαλε, με την υπ’ αριθμόν 48/2026 απόφασή της, διοικητικό πρόστιμο ύψους δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000€) σε βάρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ, συνεκτιμώντας και την εκ μέρους της αποκατάσταση των φθορών.
Εφαρμογή άρθρου 1 ν. 4326/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το άρθρο 104 του ν. 5224/2025».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...