Η πορεία του Οδυσσέα Γελαδάρη σταμάτησε στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U18 που διεξάγεται στην Αυστρία, με την ελληνική αποστολή να ολοκληρώνει παράλληλα την παρουσία της στη διοργάνωση.
Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας αντιμετώπισε την Πέμπτη (17/9) τον Αυστριακό και Νο9 του ταμπλό Φλόριαν Ζίμερ, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5, 6-2 μετά από δύο ώρες και 24 λεπτά μένοντας εκτός προημιτελικών.
Σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό, το απόγευμα της Τετάρτης (16/9), στο διπλό των κοριτσιών με τις Δήμητρα Κουμουτσέα και Κατερίνα Ουσταμπασίδου να γνωρίζουν την ήττα από τις Σλοβάκες (Νο6 του ταμπλό) Νίκολα Φαρκασόβα και Κάλι Σουπόβα με 6-4, 6-0 για τον δεύτερο γύρο, ολοκληρώθηκε η παρουσία της ελληνικής αποστολής.
Θυμίζουμε, στο μονό των αγοριών, εκτός του Γελαδάρη, συμμετείχε και ο Παναγιώτης Γραμματικάκης που προχώρησε μέχρι τη φάση των «32», σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη στην πρεμιέρα, ενώ στο μονό των κοριτσιών Κατερίνα Ουσταμπασίδου και Δήμητρα Κουμουτσέα ηττήθηκαν στον δεύτερο γύρο.
BOYS SINGLES | BOYS DOUBLES | GIRLS SINGLES | GIRLS DOUBLES | SCHEDULE (-1h)
The post Ευρωπαϊκό U18: Εκτός 8άδας ο Γελαδάρης – Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Εθνικής appeared first on Tennis24.
Διαβάστε περισσότερα
Tennis24.gr
