Τελευταία νέα
Σάλος με τον Θεοχάρη: «Έχουμε κόμματα που εκπροσωπούν τον κακομοίρη» – Σφοδρή αντίδραση από το ΠΑΣΟΚ Αγωνία στην Πλάκα: «Κρίσιμες ώρες γιατί φτάσαμε στον χώρο των υπνοδωματίων – Ελπίζουμε να μη βρεθούν άλλοι νεκροί» Ντόρα Μπακογιάννη για Παύλο Μπακογιάννη: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 37 χρόνια από τη δολοφονία του – «Μας λείπεις το ίδιο» Μητσοτάκης για τα 37 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη: «Βαδίζουμε στα βήματά του» Άννα Βίσση: Στην τελική ευθεία για το sold-out υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ Μύκονος: Σε ύφεση η πυρκαγιά στο Blue Carrier 2 – Έχει παρουσιάσει ελαφρά κλίση προς τα δεξιά [εικόνες – βίντεο] Δισκοκριτική: Charli XCX, Δημήτρης Κουρτικάκης, Arab Strap, Playgrounded K. Μητσοτάκης στο Bloomberg: Μήνυμα στην Ευρώπη για ευελιξία και στήριξη των νοικοκυριών Η «Νέα Γενιά» της ΕΛΑΣ μπαίνει δυναμικά στο προσκήνιο Η πολιτιστική ατζέντα της εβδομάδας [27.09-03.10.26] Το δίλημμα της ΕΚΤ για τα επιτόκια: Κλειδί η τιμή του πετρελαίου – Το κρίσιμο όριο των 100 δολαρίων Όταν ο Κεδίκογλου συνάντησε τον Γεωργιάδη: «Πάλι μπροστά μου σε βλέπω»
Filathlos.gr

«Ευρωπαϊκός διασυρμός για τη Χοφενχάιμ»: Ντελίριο στα γερμανικά Μέσα μετά τον θρίαμβο του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ σόκαρε ολόκληρη τη Γερμανία, με την ομάδα του Χρήστου Κόντη όχι απλώς να κοιτάζει στα μάτια τη Χοφενχάιμ, αλλά να τη λυγίζει, επικρατώντας πανάξια 2-0, στην πρεμιέρα-όνειρο των Κρητικών στη League Phase του Europa League.
Τα Μέσα της Γερμανίας φαίνεται να δυσκολεύονται να αντιληφθούν τι συνέβη πραγματικά στην Κρήτη, χρησιμοποιώντας, μάλιστα, αρκετά σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση της Χοφενχάιμ. Η ήττα προκάλεσε έντονο προβληματισμό και αποτέλεσε αντικείμενο εκτενούς σχολιασμού στον γερμανικό Τύπο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το κείμενο της Bild, με τίτλο: «Ευρωπαϊκός διασυρμός για τη Χοφενχάιμ», συνεχίζοντας με εξίσου επικριτικό ύφος: «Καταστροφικό ξεκίνημα στο Europa League! Η Χ0φενχάιμ ηττήθηκε με 2-0 στον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα από τον ΟΦΗ, την ελληνική ομάδα που θεωρούνταν το απόλυτο αουτσάιντερ. Πρόκειται για μια ταπεινωτική ήττα για τον σύλλογο της Bundesliga, καθώς η χρηματιστηριακή αξία του ρόστερ του ΟΦΗ ανέρχεται σε μόλις στα 18 εκατομμύρια ευρώ».
Το Kicker αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Ο ΟΦΗ υπερτέρησε τακτικά, η Χοφενχάιμ προσέκρουσε στο τείχος της Κρήτης».
Ενώ το Sportschau τόνισε ότι: «Καταστροφικό ξεκίνημα για τη Χοφενχάιμ στην Κρήτη. Η επιστροφή της στο Europa League συνοδεύτηκε από ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα. Η ομάδα από το Κράιχγκαου ηττήθηκε από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο».

 

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...