Τελευταία νέα
Χρηματοπιστωτικό κραχ σε slow motion: Οι κίνδυνοι για την Ελλάδα Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Όχι σε διευθετήσεις που δηλώνουν ξένη ιδιοκτησία, δεν δανειζόμαστε δικούς μας θησαυρούς Ο «Ηρακλής» καθάρισε τις τράπεζες, η κοινωνία φορτώθηκε τον κίνδυνο Τραγωδία στην Κόρινθο: Νεκρός 26χρονος από το σφοδρό τροχαίο – Τραυματίστηκαν 5 νεαρά άτομα Μητσοτάκης για Γλυπτά Παρθενώνα: Δεν θα δεχθούμε διευθετήσεις που να δηλώνουν ξένη ιδιοκτησία ή δανεισμό ΕΛ.Α.Σ.: Η Μαρία Λεπενιώτη εξηγεί γιατί οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τη Δικαιοσύνη Μητσοτάκης για συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας: «Τα μνημεία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως λάφυρα πολέμου» Ο Αλέξης Τσίπρας στηρίζει τους αλιείς Στη Βουλή, την επόμενη εβδομάδα, 3 αμυντικές συμφωνίες της Ελλάδας με Ιταλία, Γερμανία–Ολλανδία και Σερβία ΝΔ: Ψηφιακή γιορτή για τα 52 χρόνια του κόμματος Μια «αεροπειρατεία» που βρομάει προβοκάτσια και μπαρούτι Ο τελευταίος λόγος ανήκει στον Γκουτέρες
Vipnews.gr

Σίσσυ Φειδά: «Δεν ήθελα να γίνω η τηλεοπτική διακοσμήτρια»

Σίσσυ Φειδά: Η γνωστή interior designer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δουλειά της, για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή
Τη Σίσσυ Φειδά υποδέχτηκαν το πρωί της Τετάρτης 16 Σεπτεμβρίου στην εκπομπή «Νωρίς – νωρίς», η Μαρία Ηλιάκη και ο Κρατερός Κατσούλης.
Σίσσυ Φειδά: «Δεν θα άφηνα τη δουλειά μου για μια εκπομπή»
Η γνωστή interior designer, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δουλειά της, για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, αλλά και για την κόρη της, Διώνη.
«Η κόρη μου είναι η χαρά της ζωής, έχει πολλή ενέργεια, είναι πολύ επικοινωνιακή και είναι ένα χαμογελαστό παιδί. Φέτος τελειώνει το δημοτικό και πλέον δεν με αφήνει να μιλάω για εκείνη. Πριν έναν χρόνο είχα πάει σε μια γιορτή της και όταν πήγα να την αγκαλιάσω έφυγε. Εκεί το κατάλαβα», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.
Σε άλλο σημείο, η Σίσσυ Φειδά ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει τηλεοπτικά με κάποια εκπομπή, με την ίδια να απαντά: «Κατά καιρούς έχω κάνει συζητήσεις για τηλεοπτικά project, τα οποία ήταν πολύ διαφορετικά. Δεν ήταν προτάσεις που έχουν να κάνουν με τον τομέα μου. Επειδή μπήκα στη τηλεόραση έχοντας ήδη μια πορεία στη δουλειά μου, δεν ήθελα να γίνω η τηλεοπτική διακοσμήτρια.
Ήθελα ό,τι κάνω να έχει σχέση με τη δουλειά μου. Από τη στιγμή που μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάποιο project που πραγματικά να μου αρέσει, δεν υπάρχει λόγος να το σκεφτώ. Εγώ είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου, μου αρέσει αυτό που κάνω. Δεν μπορώ να το αφήσω αυτό για να πάω να κάνω εκπομπή».
Η Σίσσυ Φειδά είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Ανδρίτσο από το 2014. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, καθώς ήταν μαζί πριν από τον γάμο του, για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Το 2016 ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τη γέννηση της κόρης τους, της Διώνης, η οποία ήρθε στον κόσμο το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς.
The post Σίσσυ Φειδά: «Δεν ήθελα να γίνω η τηλεοπτική διακοσμήτρια» appeared first on VIPNEWS.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...