Τελευταία νέα
Ο Τραμπ ανακοίνωσε ότι η Ε.Ε. συμφώνησε να απελευθερώσει τεράστιες ποσότητες αποθεμάτων ντίζελ  Κυριάκος Μητσοτάκης: Στα μονοπάτια του Ολύμπου, πεζοπορία και επίσκεψη στην Ιερά Μονή Αγίου Διονυσίου Κούρδοι, Αζέροι και Μπαλούχοι Ε ναι, υπάρχει θέμα πρεσβείας, της γνωστής Λαύριο: «Μας κατακρεούργησε» – Η περιγραφή σοκ της 32χρονης για την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της [βίντεο] Γρηγόρης Θεοδωράκης: «Να μπει τέλος στο πάρτι της διαφθοράς και των απευθείας αναθέσεων» Κρήτη: Ξεκίνησε το δεύτερο, σφοδρό κύμα κακοκαιρίας – Ξεχείλισε χείμαρρος, μήνυμα 112 για τον Μυλοπόταμο Ο Μητσοτάκης έκανε πεζοπορία στον Όλυμπο και συνομίλησε με περιπατητές [εικόνες] Άδ. Γεωργιάδης για Πολάκη: Πήγε στο νοσοκομείο Χανίων για να κατηγορήσει την κυβέρνηση και του γύρισαν την πλάτη Καύσιμα: Η Γαλλία προτείνει την αποδέσμευση 100 εκατομμυρίων βαρελιών ντίζελ ΚΚΕ: 35 συγκεντρώσεις επί τρεις ημέρες σε όλη την Αθήνα κατά της επίσκεψης Ρούμπιο Α. Σδούκου: Η επιστολή του πρωθυπουργού είναι μια ακόμα πρωτοβουλία
Indicator.gr

Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει κβαντική ιατρική, θα ελεγχθεί και η Καρυστιανού»

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, παρουσίασε το σύστημα MedWatch για τον έλεγχο των ιατρειών στη χώρα. Έθεσε στο στόχαστρο και την Μαρία Καρυστιανού, εκφράζοντας αμφιβολίες σχετικά με την άδεια χρήσης για τα μηχανήματα που διαφημίζει στο ιατρείο της.
«Το MedWatch θα εντοπίζει αυτόματα και θα επισημάνει οποιαδήποτε παραπλανητική διαφήμιση στην πλατφόρμα», ανέφερε μιλώντας στο Open.
Αναφερόμενος στην «ειδικότητα» της Ιωάννας Γάκκα, η οποία κατηγορείται για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη και παρουσιαζόταν ως ειδικός της «κβαντικής ιατρικής», καθώς και στην Μαρία Καρυστιανού που υποστήριξε πως η «κβαντική ιατρική είναι το μέλλον», τόνισε χαρακτηριστικά: «Η κβαντική ιατρική δεν υφίσταται ως επιστημονική ειδικότητα ούτε αναγνωρίζεται από πανεπιστήμιο».
Συνεχίζοντας την αντιπαράθεση με την Μαρία Καρυστιανού, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξέφρασε αμφιβολίες σχετικά με την άδεια χρήσης ορισμένων μηχανημάτων που προβάλλονται στο site της ως ιατρού και ξεκαθάρισε πως κανείς δεν θα εξαιρεθεί από τον έλεγχο, ανεξαρτήτως κοινωνικής ή πολιτικής θέσης.
«Επίσης, παρατήρησα στο site ότι διαφημίζει τη χρήση κάποιων μηχανημάτων για τα οποία δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι έχει την άδεια να το κάνει. Άρα, μην νομίζει ότι επειδή είναι γνωστή δεν θα ελεγχθεί. Θα ελεγχθεί και αυτή, όπως όλοι οι άλλοι. Όχι εγώ, οι Ιατρικοί Σύλλογοι θα το κάνουν», δήλωσε, συμπληρώνοντας:
«Το MedWatch τα βρίσκει και στέλνει αυτομάτως στους Ιατρικούς Συλλόγους το mail που αναφέρει ότι ‘αυτοί διαφημίζουν πράγματα που δεν προβλέπει η ιατρική δεοντολογία’. Ελέγχονται όλοι, όποιος και να είναι. Και εγώ να είμαι, πρέπει να ελεγχθώ. Στο σύστημα δεν υπάρχει ανθρώπινος παράγοντας. Δεν μπορώ να πω ‘επειδή η Καρυστιανού είναι αρχηγός κόμματος να μην ελεγχθεί’. Θα ελεγχθεί, όχι εκδικητικά».

The post Αδ. Γεωργιάδης: «Δεν υπάρχει κβαντική ιατρική, θα ελεγχθεί και η Καρυστιανού» appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...