Τελευταία νέα
Οι Arab Strap στην efsyn: Είναι εύκολο να νιώθεις δυστυχισμένος σήμερα, όμως πρέπει να διατηρείς πίστη στην ανθρωπότητα Κράτος «Παιδική Χαρά»: Ο Βουρλιώτης τα είπε το 2023, η κυβέρνηση τα «ανακάλυψε» το 2026! Τραμπ για εκλογές: Μιλά για «γιγαντιαίο βήμα πίσω στην Ιστορία» και «υπόσχεται» ότι οι Ρεπουμπλικάνοι «θα επιστρέψουν» ΠΑΣΟΚ: Ζητά εξηγήσεις από την ελληνική κυβέρνηση για τις επαφές Γαλλίας – Τουρκίας σχετικά με το ηλεκτρικό καλώδιο Ο Καρανίκας κατακεραυνώνει τον Τσίπρα και ο Γεωργιάδης συμφωνεί και αναδημοσιεύει – «Προσβάλει την αριστερά με τα καπρίτσια του» Με… την ψυχή στο στόμα η ΑΕΚ νίκησε τον Λεβαδειακό που πάλεψε για τον βαθμό μέχρι το τέλος ΚΚΕ: Πολύ σοβαρή εξέλιξη η ρηματική διακοίνωση της Γαλλίας προς την Τουρκία  Επίσκεψη Δ. Κουτσούμπα στη Λήμνο «Στηρίζουμε σταθερά την Ελλάδα»: Η Ισραηλινή πρέσβης Πνινάτ Γιανάι τοποθετείται για GSI, Τραμπ, Γάζα και Ιράν Κυβερνοπόλεμος στα ψυγεία: Ποιος κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις – Πώς τροφοδοτείται το αφήγημα περί «υβριδικών απειλών» Μάντζος και Μανιάτης για το καλώδιο: Να απαντήσει η κυβέρνηση για το εάν υπήρξε επικοινωνία Γαλλίας – Τουρκίας Στις Βρυξέλλες ο Πιερρακάκης για τις συνεδριάσεις του Eurogroup και του ECOFIN
Indicator.gr

Αδ. Γεωργιάδης κατά Γάκα: Πρόκειται για σκαστή παρανομία

Απατεώνισσα χαρακτήρισε την Ιωάννα Γάκα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης λέγοντας ότι όχι απλώς απέκρυψε το μηχάνημα πλασμαφαίρεσης αλλά και το λειτούργησε παρανόμως χωρίς να περιμένει την έγκριση του Ιατρικού Συλλόγου.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή ο κ. Γεωργιάδης είπε χαρακτηριστικά:
«Έχουμε την περίπτωση μιας απατεώνισσας που παραβίασε εις γνώση της την νομοθεσία του ελληνικού κράτους. Έγινε σειρά ελέγχων και η κυρία έκρυβε το μηχάνημα και έσβηνε τα ραντεβού για να μην την πιάσει ο έλεγχος».
Ο κ. Γεωργιάδης παρουσίασε μάλιστα το ιστορικό λειτουργίας του συγκεκριμένου ιατρείου αλλά και τους ελέγχους που διενεργήθηκαν από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών (ΙΣΑ).
«Στις 12/12/2004 δόθηκε η άδεια ιατρείου. Έκτοτε έγιναν έλεγχοι από τον ΙΣΑ στις 28/6/2013, 3/10/2018, 17/1/24, 25/7/2025, 9/9/2025, 17/9/2025, 25/9/2025 και στις 23/7/2026 που είναι η επίμαχη ημερομηνία κατά την οποία η Γάκα έστειλε γνωστοποίηση για το μηχάνημα που εισήγαγε και ο ΙΣΑ της είπε ότι πρέπει να εξεταστεί. Πρέπει να εξεταστεί γιατί δεν συμφωνούσε το τιμολόγιο με την δήλωση της. Το είχε δηλώσει ως συνοδό μηχάνημα οζονοθεραπείας και έπρεπε να εξεταστεί για το 2ο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου αλλά πριν από αυτό έγινε το περιστατικό με τον Μαζωνάκη. Όταν γνωστοποιείς ένα μηχάνημα και μέχρι να πάρεις την έγκριση λειτουργίας του από τον ΙΣΑ δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς. Άρα η Γάκα έπρεπε να περιμένει τον ΙΣΑ και δεν τον περίμενε», πρόσθεσε.
The post Αδ. Γεωργιάδης κατά Γάκα: Πρόκειται για σκαστή παρανομία appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...