Τελευταία νέα
ΕΛ.Α.Σ κατά ΝΔ: «Ταφόπλακα» για τους εργαζόμενους η νέα ρύθμιση – Πανάκριβη και χρονοβόρα η προσφυγή στην Επιθεώρηση Εργασίας Απάντηση Αθήνας σε Άγκυρα για Τριπολιτσά: Συστηματική διαστρέβλωση και εργαλειοποίηση της Ιστορίας Θ. Κουφονικολάκου: Το πραγματικό δίλημμα είναι αν θα αυξηθεί το εισόδημα της κοινωνικής πλειοψηφίας, ή αν θα συνεχιστεί το πάρτι των καρτέλ παντού «Γαλάζιες» παραφωνίες για τις άρσεις ασυλίας στη Βουλή: Τι ψήφισε ο Γιάννης Λοβέρδος; Υπάλληλοι Επιθεώρησης Εργασίας: Οι εξ αποστάσεως εργατικές διαφορές, στερούνται δικλείδων ασφαλείας Εσωκομματικός αναβρασμός στην ΚΟ της ΝΔ με τις άρσεις ασυλίας Αυγενάκη και Λαζαρίδη: Σωσίβιο 151 ψήφων, απουσίες και «γαλάζια» μαχαιρώματα Αποκαλυπτική έρευνα για τις συνθήκες σε χοιροτροφικές φάρμες: Οι αρρώστιες, τα απόβλητα και οι λάκκοι με τα πτώματα [βίντεο] Πάτρα: Άνδρας τραυμάτισε γυναίκα στη μέση του δρόμου και εξαφανίστηκε με δίκυκλο Νίκαια: Λήξη συναγερμού – Συνελήφθη ο άνδρας που κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του Κουφονικολάκου για εκλογές: Ή θα αυξηθεί το εισόδημα της πλειοψηφίας, ή θα συνεχιστεί το πάρτι των καρτέλ Μητσοτάκης σε ομογενείς στη Νέα Υόρκη: Επιδιώκουμε μία ακόμη εκλογή, όχι για να σπάσουμε ρεκόρ, αλλά για να αλλάξουμε τη χώρα – Το μήνυμα στην Τουρκία Μητσοτάκης σε ομογενείς:Θέλουμε τρίτη θητεία για να δυναμώσουμε κι άλλο τη χώρα-Νέο μήνυμα στην Άγκυρα
Basket.gr

Γυναίκες: Παναθηναϊκός και Πρωτέας Βούλας, μπαίνουν στο…μονοπάτι για τους ομίλους της Euroleague και του EuroCup

Το πρώτο τζάμπολ της Allwyn Women’s Basketball League 1 πλησιάζει (3-4/10), πριν όμως οι ομάδες μπουν στην αφετηρία για τον μαραθώνιο του πρωταθλήματος, δύο εξ αυτών, ο Παναθηναϊκός και ο Πρωτέας Βούλας, σήμερα (23/9) παίρνουν θέση στη γραμμή εκκίνησης για την πρόκριση στους ομίλους της Euroleague και του EuroCup Women, αντίστοιχα.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος συμμετέχει στον προκριματικό γύρο της Euroleague, απόψε θα κληθεί να περάσει το πρώτο εμπόδιο, την τουρκική Εμλάκ Κονούτ, στην αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί στις 21.30 στο κλειστό γυμναστήριο του Χολαργού. Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι YouTube της Euroleague Women. Μπορείτε να δείτε την αναμέτρηση ΕΔΩ.

«Έχουμε μπροστά μας μια τεράστια ευκαιρία ο Παναθηναϊκός να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Euroleague. Θα ανταγωνιστούμε μια πολύ δυνατή αντίπαλο, την Εμλάκ Κονούτ. Ωστόσο, η ομάδα μας είναι έτοιμη», δήλωσε η γκαρντ του τριφυλιού, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου και πρόσθεσε. «Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ καλά στην προετοιμασία. Θέλουμε να βγάλουμε στο παρκέ όλη τη δουλειά που έχουμε κάνει στο γήπεδο».

Η αθηναϊκή ομάδα, εφόσον νικήσει, στον επόμενο αγώνα του προκριματικού γύρου θα αντιμετωπίσει την Τζιρόνα στις 30 Σεπτεμβρίου στην Ισπανία.

Σε περίπτωση ήττας από την Εμλάκ Κονούτ, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο EuroCup και θα μπει στον C’ όμιλο, όπου ήδη βρίσκονται οι Κάστορς Μπρεν (Βέλγιο), η Άλμπα Βερολίνου (Γερμανία) ενώ αναμένεται και η νικήτρια  του ζευγαριού GEAS Σέστο (Ιταλία)-Εστεπόνα (Ισπανία). Στην περίπτωση όμως που το τριφύλλι νικήσει τη σημερινή αντίπαλό του αλλά στη συνέχεια ηττηθεί από την Τζιρόνα, ο ελληνικός σύλλογος θα μπει στον  Κ’ όμιλο του EuroCup, όπου συμμετέχουν η Ρουτρόνικ Κέλτερν (Γερμανία), η Οστράβα (Τσεχία) και η Μοντάνα (Βουλγαρία).

Ο Πρωτέας Βούλας επιστρέφει στο EuroCup με στόχο να μείνει!

Μία ώρα πριν το τζάμπολ του αγώνα Παναθηναϊκός-Εμλάκ Κονούτ, στα νότια προάστια, στο κλειστό γυμναστήριο «Σοφία Μπεφόν», ο Πρωτέας Βούλας θα δώσει το βράδυ στις 20.30 τη δική του “μάχη” απέναντι στην Ελιτζούρ Ράμλα, για την πρόκριση στους ομίλους του EuroCup Women. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από κανάλι YouTube της FIBA. Μπορείτε να δείτε τον αγώνα ΕΔΩ.

Δύο χρόνια μετά την πρώτη ιστορική συμμετοχή του συλλόγου στη διοργάνωση, ο Πρωτέας Βούλας φιλοδοξεί να πάρει το αποτέλεσμα εκείνο που θα του δώσει το πλεονέκτημα ενόψει του  δεύτερου αγώνα με την ισραηλινή ομάδα στις 25 Σεπτεμβρίου, που θα διεξαχθεί ξανά (μετά τη σχετική συμφωνία μεταξύ των δυο ομάδων) στο κλειστό γυμναστήριο «Σ. Μπεφόν».

Αν προκριθεί, ο Πρωτέας Βούλας θα μπει στον F’ όμιλο μαζί με τις Ρίγα (Λετονία), Ουνιβερσιτατέα Κλουζ (Ρουμανία) και τον ηττημένο του 4ου προκριματικού γκρουπ της Ευρωλίγκα, στο οποίο θα αγωνιστούν οι: Καρόλο (Γαλλία), Μπρνο (Τσεχία) και Βενέτσια (Ιταλία).

«Θεωρώ ότι η επιθετικότητα στην άμυνα και η συγκέντρωση θα είναι το κλειδί», δήλωσε ο νέος προπονητής του Πρωτέα Βούλας, Θάνος Κωνσταντόπουλος, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης και πρόσθεσε. «Είναι ο πρώτος επίσημος αγώνας της χρονιάς με ένα σπουδαίο αντίπαλο που έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους. Εμείς δουλέψαμε αρκετά καλά μέχρι τώρα, με τις αθλήτριες σε κάθε προπόνηση να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είμαστε όμως μια νέα ομάδα με νέα πρόσωπα και ο χρόνος θα είναι σύμμαχός μας».

Photos: Eurokinissi, INTIME Sports, Euroleague Women, EuroCup Women, ΑΕΟ Πρωτέας Βούλας (FB)

Το άρθρο Γυναίκες: Παναθηναϊκός και Πρωτέας Βούλας, μπαίνουν στο…μονοπάτι για τους ομίλους της Euroleague και του EuroCup εμφανίστηκε πρώτα στο Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...