Τελευταία νέα
Ο νέος Γάλλος πρέσβης στην Ελλάδα, μας «συστήθηκε» σε βίντεο με φραπέ και τραγούδι του Μαζωνάκη [βίντεο] Δημοσκόπηση Metron Analysis: Το κόμμα Σαμαρά κατεβάζει τη ΝΔ κάτω από 20% Ολονύχτια προσπάθεια στην Πλάκα: Εκτεταμένη διαρροή η πιθανή αιτία της έκρηξης – Κανένα νεότερο για τους αγνοούμενους [εικόνες – βίντεο] Ερντογάν για Ελλάδα: «Δική της επιλογή οι σχέσεις της με τρίτα κράτη – Η Τουρκία δεν εκλαμβάνει κάθε διμερή σχέση ως απειλή» Συνάντηση Μητσοτάκη με ανώτατα στελέχη της Morgan Stanley – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις, οικονομία και πυρηνική ενέργεια Οι Ελβετοί με Hitler έμειναν ουδέτεροι, τώρα συντάσσονται με NATO κατά Ρωσίας ! Βάνα Μπάρμπα: Η περιπέτεια με το εγκεφαλικό επεισόδιο και η «αμίμητη» ατάκα του Πασχάλη Τσαρούχα [βίντεο] Ομολογία Στουρνάρα για τα capital controls: «Δεν είχαν αρνητική επίπτωση όσο περίμεναν ορισμένοι» Τρόμος στη Σιβηρία: Επτά νεκροί μέσα σε έναν μήνα από επίθεση αρκούδας – Προειδοποιήσεις στους κατοίκους Ιταλία: Δύο νεκροί και τραυματίες στην Τοσκάνη από πυρκαγιά σε τριώροφο κτίριο Ειδική έκδοση – ντοκουμέντο από την Εφ. Συν. Σαββατοκύριακου: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα το ευαγγέλιο της Αντίστασης του ΕΑΜ εν μέσω της Κατοχής Ο Μαργαρίτης Σχοινάς κατήγγειλε στη Βουλή το “παλιό σύστημα”, λαμόγια και ΟΠΕΚΕΠΕ
Efsyn.gr

Ηράκλειο: Συνελήφθη 40χρονος για σεξουαλική παρενόχληση – Ανέβαινε σε μπαλκόνια και εκφόβιζε νεαρές γυναίκες

Τα ξημερώματα της Παρασκευής συνελήφθη με επεισοδιακό τρόπο 40χρονος, ο οποίος είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος νεαρών γυναικών στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Σύμφωνα με το cretalive, η σύλληψη του έγινε ενώ είχε ανέβει στο μπαλκόνι 18χρονης (που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας) στην περιοχή του Μασταμπά, την οποία παρενοχλούσε με έντονο τρόπο (όπως αναφέρει το δημοσίευμα, άγγιζε τα γεννητικά του όργανα μπροστά από το τζάμι του παραθύρου της). Όταν αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, αυτός προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε συμπλοκή, με τον 40χρονο να αντιστέκεται σθεναρά πριν του περαστούν χειροπέδες. Από τη συμπλοκή φέρεται να τραυματίστηκε στο χέρι αστυνομικός.
Η δράση του 40χρονου φέρεται να ξεκίνησε στα μέσα Ιουνίου. Αρχικά υπήρξε αναφορά για διάρρηξη στη σίτα παραθύρου τουαλέτας σε δύο διαμερίσματα, στην Θενών, όπου διαμένουν δύο φοιτήτριες, 25 και 20 ετών αντίστοιχα. Νωρίτερα, την ίδια ημέρα, είχε ακολουθήσει την 20χρονη φοιτήτρια στον δρόμο.
Η εμμονή με την 18χρονη
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στις 7 Ιουλίου μπήκε στην αυλή της 18χρονης κοπέλας (την οποία έχει στοχοποιήσει και πήγαινε συχνά στο σπίτι της) και σκαρφάλωσε στον εξώστη της ισόγειας κατοικίας της. Στο σπίτι της επανέρχεται στα μέσα Αυγούστου: προσπάθησε να μπει στο υπνοδωμάτιό της από την μπαλκονόπορτα, αλλά έγινε αντιληπτός.
Δύο ημέρες μετά, επιστρέφει και πάλι στο σπίτι της 18χρονης, όμως γίνεται αντιληπτός ξανά. Στις 6 Σεπτεμβρίου ανεβαίνει ξανά στο μπαλκόνι της κοπέλας, όπως και στις 23 Σεπτεμβρίου.
Τα ευρήματα
Σημειώνεται ότι στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν εκατοντάδες ψηφιακά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, καθώς και κατοχή οπτικού υλικού με μη ταυτοποιημένες γυναίκες στο εσωτερικό κατοικιών από εξωτερικούς χώρους.
Σε βάρος του 40χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της σωματικής βλάβης, της απειλής, της διατάραξης οικιακής ειρήνης, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, της πορνογραφίας ανηλίκων, της παραβίασης ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...