Τελευταία νέα
Σκέρτσος: Σταθερότητα δεν σημαίνει στασιμότητα Σκάνδαλο μεγατόνων: Χαρίζουν δισεκατομμύρια στη μεγάλη φοροδιαφυγή μέσω… παραγραφής Κεραυνοί από την αντιπολίτευση για την κυριακάτικη ανάρτηση Μητσοτάκη Λαβρόφ για S-400: Η Ρωσία θα εξετάσει υπό όρους τη μεταφορά τους από την Τουρκία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε από τις ΗΠΑ και, στο σημερινό κυριακάτικο μήνυμά του, προσπάθησε ξανά να περιγράψει μια Ελλάδα διαφορετική από αυτή που ζουν οι πολίτες» Την βαθύτατη θλίψη του εξέφρασε το ΥΠΕΞ για τους έξι νεκρούς στην Πλάκα Γκίλφοϊλ για την τραγωδία στην Πλάκα: «Βαθιά θλίψη για τον θάνατο τεσσάρων Αμερικανών» Κουφονικολάκου: Ανεξέλεγκτο τοπίο η αγορά, όλα επαφίενται στην καλή προαίρεση των ιδιωτών Σδούκου: Κανένας μόνος του στην κρίση- Η Ευρώπη να ακούσει το καμπανάκι Θεώνη Κουφονικολάκου: Ανεξέλεγκτο τοπίο η αγορά, όλα επαφίενται στην καλή προαίρεση των ιδιωτών – Η ΕΛ.Α.Σ. έχει προτείνει αποτελεσματικές λύσεις «Στο Ντιβάνι της Εφ.Συν» o ιδρυτής του Θεάτρου του Νέου Κόσμου Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος Κρι Κρι: Σχέδια για ανατιμήσεις και επενδύσεις
Thefaq.gr

«Πυρά» Ζαχαριάδη κατά Μητσοτάκη: «Εκτός τόπου και χρόνου»

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μέγαρο Μαξίμου εξαπολύει ο Κώστας Ζαχαριάδης, με αφορμή την κυριακάτικη ανασκόπηση του πρωθυπουργού. Ο ίδιος καταγγέλλει ότι από το μήνυμα απουσίαζε οποιαδήποτε αναφορά στην τραγωδία της Πλάκας και στα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στην Κυψέλη από τα έργα του Μετρό.

Με ανάρτησή του, ο Κώστας Ζαχαριάδης στρέφει τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού και του επιτελείου του, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της καθιερωμένης κυριακάτικης ανασκόπησης.
«Πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο του», γράφει χαρακτηριστικά, θέτοντας στο επίκεντρο την απουσία αναφοράς σε δύο ζητήματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα της Αθήνας.
«Δεν αφιερώνει μια λέξη στην Πλάκα»
Ο Κώστας Ζαχαριάδης αναφέρεται στην πολύνεκρη έκρηξη στην Πλάκα, από την οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, και διερωτάται γιατί το γεγονός δεν περιλαμβάνεται στην κυριακάτικη ανασκόπηση του πρωθυπουργού.
«Γράφει κυριακάτικο μήνυμα και δεν αφιερώνει μια λέξη στα όσα τραγικά συνέβησαν στη Πλάκα;», αναφέρει.
Η τραγωδία στην Πλάκα παραμένει στο επίκεντρο των ερευνών, ενώ οι Αρχές εξετάζουν τα αίτια της έκρηξης και τις συνθήκες που οδήγησαν στην κατάρρευση του κτιρίου.
«Δεν λέει μια κουβέντα για το Μετρό στην Κυψέλη»
Στην ίδια ανάρτηση, ο Ζαχαριάδης θέτει και το ζήτημα των προβλημάτων που έχουν καταγραφεί σε κτίρια της Κυψέλης, στην περιοχή όπου πραγματοποιούνται εργασίες για τη νέα γραμμή του Μετρό. Οι εργασίες έχουν συνδεθεί με καθιζήσεις και ζημιές σε κτίρια, ενώ έχουν ζητηθεί τεχνικοί έλεγχοι και μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων.
«Δεν λέει μια κουβέντα για τα όσα συμβαίνουν με το metro στην Κυψέλη;», σημειώνει ο ίδιος.
Ο Ζαχαριάδης έχει και στο παρελθόν ζητήσει από την κυβέρνηση και την Ελληνικό Μετρό να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την αποκατάσταση της ασφάλειας στην περιοχή, υποστηρίζοντας ότι απαιτούνται τεχνικές εγγυήσεις και διαφάνεια πριν από τη συνέχιση των εργασιών.
«Σε ποια χώρα ζουν; Σε ποια πόλη ζουν;»
Κλείνοντας την ανάρτησή του, ο Κώστας Ζαχαριάδης ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους, αμφισβητώντας την εικόνα που, όπως υποστηρίζει, παρουσιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.
«Σε ποια χώρα ζουν; Σε ποια πόλη ζουν;», γράφει.
Και καταλήγει με μια ιδιαίτερα αιχμηρή αποτίμηση:
«Εκτός τόπου και χρόνου. Άνοιωθο επιτελείο, αχάμπαρος Πρωθυπουργός».

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...