Τελευταία νέα
Ελένη Καρακάση: Έγινε ανάδοχη μητέρα – «Ήρθε το παιδάκι μας στο σπίτι» Αναβάλλονται οι προβολές του ντοκιμαντέρ ΝΑΖΑ για τις 7 Οκτωβρίου «The Batman Part II»: Διακόπηκαν προσωρινά τα γυρίσματα στο Λονδίνο Φλωρίδης: Κακούργημα οι τηλεφωνικές απάτες Το τελευταίο «τανγκό» του Μέσι με την Εθνική Αργεντινής Θεοδωρικάκος για ακρίβεια: «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τον χειμώνα, πιθανόν να χρειαστούν πρόσθετα μέτρα» Ερώτηση ΚΚΕ προς Κομισιόν για ”μακεδονική γλώσσα” και ”μακεδονικό πολιτισμό” Φλωρίδης: Κακούργημα από το πρώτο ευρώ οι τηλεφωνικές απάτες Νομοσχέδιο βάζει «φρένο» στην τεχνητή νοημοσύνη για τη διαχείριση εργαζομένων: «Θέλει όρια» λέει η Νίκη Κεραμέως Θάνατος Μαζωνάκη: Τι «δείχνουν» τα τέσσερα αλάρμ κατά τη διάρκεια της πλασμαφαίρεσής του – Έγγραφο ντοκουμέντο Λάρισα: Πώς έγινε η έκρηξη στο συνεργείο – «Έκανα μια δουλειά με φιάλη υγραερίου», λέει ο γιος του ιδιοκτήτη Ερντογάν-Βιστ: Συνάντηση με το βλέμμα στο μέλλον
Newsauto.gr

Το CUPRA Born στις εκθέσεις της Βελμάρ με όφελος 2.000 ευρώ

Το επανασχεδιασμένο Born, το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της CUPRA, διατίθεται στη χώρα μας από τις εκθέσεις της CUPRA Βελμάρ.

Η πρόσφατη ανανέωση του ηλεκτροκίνητου Born από τους ανθρώπους της CUPRA έκανε το hatchback μοντέλο της να είναι πιο ενδιαφέρον τόσο σχεδιαστικά όσο και αναφορικά με τον εξοπλισμό του.

Στο επανασχεδιασμένοBorn υιοθετήθηκε η τελευταία αισθητική της ισπανικής εταιρείας. Αυτή προσδιορίζεται από τη λεγόμενη «shark nose» στο εμπρός μέρος τού οχήματος, τους τριγωνικούς προβολείς «CUPRA Matrix LED», τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τον τρισδιάστατο φωτιζόμενο  λογότυπο CUPRA στο πίσω μέρος.

Στο εσωτερικό του, το επανασχεδιασμένο ηλεκτροκίνητο μοντέλο διαθέτει ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, με συστήματα συνδεσιμότητας και τεχνολογίες ενημέρωσης και υποβοήθησης του οδηγού.

Επίσης, με την ευκαιρία της ανανέωσής του, οι άνθρωποι της CUPRA αναβάθμισαν και τη δυνατότητά του να είναι πιο εύχρηστο για τον οδηγό και τους συνεπιβάτες του.

Το Born διατίθεται σε δύο εκδοχές αναφορικά με την μπαταρία του. Στην πρώτη έχει ενεργειακή χωρητικότητα 58 kWh και είναι χημείας LFP. Στη δεύτερη, είναι 79 kWh και χημείας NMC, αντίστοιχα.

Αναφορικά με την απόδοσή του, το μοντέλο το CUPRA διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Η βασική («Born»), έχει ισχύ 190 ίππους και μέγιστη αυτονομία μεταξύ 413-484 χλμ. («WLTP»).

Η επόμενη («Endurance»), αποδίδει 231 ίππους και η μέγιστη αυτονομία κυμαίνεται μεταξύ 538-627 χλμ. («WLTP»). Η κορυφαία είναι η « VZ» η οποία έχει μέγιστη ισχύ 326 ίππους και μέγιστη τυποποιημένη αυτονομία 552-631 χλμ. («WLTP).

Η CUPRA Βελμάρ διαθέτει το ανανεωμένο Born μέσω του δικτύου των εκθέσεών της, δίνοντας στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες εκδόσεις και τα χρηματοδοτικά προγράμματα, αλλά και να πραγματοποιήσουν test drive.

Επιπλέον. η CUPRA Βελμάρ έχει διαμορφώσει ειδική εμπορική παροχή για το ηλεκτρικό μοντέλο, προσφέροντας όφελος 2.000 ευρώ για την απόκτησή του.

Η συγκεκριμένη ενέργεια μειώνει το κόστος αγοράς του Born και αποτελεί μέρος της εμπορικής πολιτικής της CUPRA Βελμάρ για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις εκθέσεις της εταιρείας και να γνωρίσουν από κοντά το ανανεωμένο Born, να εξετάσουν τις διαθέσιμες επιλογές εξοπλισμού και χρηματοδότησης και να προγραμματίσουν μια δοκιμή οδήγησης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δοκιμή: Audi Q4 e-tron quattro performance 340 PS

Επίσημο: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Nissan Pixo

Η Ευρώπη παρακαλά τους Κινέζους να μειώσουν τις εξαγωγές!

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...