Τελευταία νέα
 Κικίλιας: Το DNA της παράταξής μας είναι η κοινωνία και οι πολλοί – Θα κριθούμε το 2027 Καλαμάτα: Βανδαλισμοί στα ΕΠΑΛ Παραλίας – Κατέστρεψαν πίνακες, θρανία και τζάμια Η Κομισιόν ετοιμάζει «εμπορικό όπλο» για δασμούς σε κινεζικά προϊόντα Άνω Λιόσια: Μήνυση της δασκάλας μετά το επεισόδιο στο νηπιαγωγείο – Συνελήφθη η μητέρα, αναζητείται ο πατέρας Υπόθεση Μαζωνάκη: «Η εντολέας μου έχει πει την αλήθεια», λέει ο νέος δικηγόρος της γιατρού [βίντεο] Μαρινάκης: Στήριξη των νοικοκυριών με έμφαση στο πετρέλαιο θέρμανσης Χαμός στον αέρα για τη δασκάλα στα Άνω Λιόσια: «Μας έχετε κουφάνει, έχετε προσωπική σχέση μαζί της;» Μητσοτάκης: Αυτοψία στο νέο 4ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου – Η πλάκα με τους μαθητές: «Τώρα ανεβαίνω» ΕΛΑΣ: Απαράδεκτη η αποδοχή της δωρεάς Κασιδιάρη σε σχολείο – «Θρέψε λύκο το χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι» Στον Ασπρόπυργο ο Μητσοτάκης: Επισκέφθηκε το νέο Γυμνάσιο της πόλης – Το «καλαμπούρι» με τους μαθητές «Θρέψε λύκο τον χειμώνα, να σε φάει το καλοκαίρι»: Η ΕΛ.Α.Σ. καταγγέλλει τη χρηματική δωρεά Κασιδιάρη – «Τα σχολεία δεν μπορούν να γίνουν πεδίο νομιμοποίησης της νεοναζιστικής βίας» Στον Ασπρόπυργο ο Μητσοτάκης – Επισκέφθηκε το νέο Γυμνάσιο της πόλης
Indicator.gr

Νίκος Δένδιας: Στις Βρυξέλλες για το ΣΕΥ-‘Αμυνας και τη Στρατιωτική Κινητικότητα

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας, Νίκος Δένδιας, θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες, όπου θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων (ΣΕΥ-‘Αμυνας) της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε εκδήλωση για τη Στρατιωτική Κινητικότητα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2026, ο κ. Δένδιας θα είναι παρών στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων σε σύνθεση υπουργών ‘Αμυνας των κρατών-μελών (ΣΕΥ-‘Αμυνας). Στην επίσημη ατζέντα, οι υπουργοί θα εξετάσουν, μεταξύ άλλων, τη στρατηγική αντιμετώπισης των υβριδικών απειλών, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και τις επικείμενες επιπτώσεις της στην Ευρωπαϊκή Ασφάλεια, καθώς και τις τελευταίες εξελίξεις στην Ουκρανία.
Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2026, ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας θα συμμετάσχει σε συζήτηση που επικεντρώνεται στη Στρατιωτική Κινητικότητα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Connecting Europe Days”.
Στη συζήτηση θα λάβουν επίσης μέρος ο επίτροπος Βιώσιμων Μεταφορών και Τουρισμού, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο επίτροπος για την ‘Αμυνα και το Διάστημα, Andrius Kubilius, ο Ρουμάνος αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός ‘Αμυνας Radu-Dinel Miruta, καθώς και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αρμόδιος για τη Στρατιωτική Κινητικότητα, Roberts Zile.
The post Νίκος Δένδιας: Στις Βρυξέλλες για το ΣΕΥ-‘Αμυνας και τη Στρατιωτική Κινητικότητα appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...