Τελευταία νέα
Αλέξης Τσίπρας: Τα 10 εργαλεία για ταχεία ανάπτυξη της χώρας – Τα μέτρα για την ακρίβεια στα καύσιμα Α. Τσίπρας για τον θάνατο 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο: Να αναρωτηθούμε και τι δεν έγινε νωρίτερα Τριαντόπουλος: Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου-Δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές Σφοδρή κόντρα Θεοδωρικάκου – Κωνσταντοπούλου για την άρση ασυλίας του υπουργού Ο Χρήστος Τριαντόπουλος δε θα κατέβει στις εκλογές του 2027 μετά την παραπομπή για τα Τέμπη – «Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου» Ο Sir David Adjaye προσκεκλημένος του ΜΙΕΤ σε μια δημόσια συζήτηση με τον Γιώργο Αρχιμανδρίτη Σδούκου: Η στήριξη στους πολίτες είναι συνεχής – Αύριο οι νέες ανακοινώσεις Φωτιά τώρα στη Ριζοσπηλιά Αρκαδίας – Επιχειρούν δύο αεροσκάφη Κεραμέως για αλαζονικές συμπεριφορές: “Μας κρίνει ο ελληνικός λαός και ο πρωθυπουργός” Σαμαράς από Κυπαρισσία: «Πρέπει να ενωθούμε» – Το μήνυμα που ταράζει τα νερά στη Δεξιά ΚΚΕ: “Μείωση κατανάλωσης” και απογειωμένη ακρίβεια για το λαό, επιδοτήσεις για τους ενεργειακούς ομίλους «Supergreeks: Greek Jews in the Mediterranean Cultural Imaginary»: Η Katherine E. Fleming στη Γεννάδειο Βιβλιοθήκη
Indicator.gr

Ζ. Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Παριστάνει ότι ξέρει αγγλικά

«Πυρά» κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ενώ στο στόχαστρό της μπήκε και ο Νίκος Ανδρουλάκης, λέγοντας πως «είναι υποχείριο της Διαμαντοπούλου».
«Παριστάνει ότι ξέρει αγγλικά, πηγαίνει στις ΗΠΑ και μας κάνουν ρεζίλι, έχει υπεύθυνο οικονομικών που δεν ξέρει πολλαπλασιασμό και έκανε διαίρεση», σχολίασε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας στα «Παραπολιτικά 90,1» για τον πρώην πρωθυπουργό.
«Ο Τσίπρας δεν έβγαζε άχνα και τον βγάζουν δημοσκοπικά δεύτερο. Όταν όλοι φανταζόσασταν το 2012 ότι ο δικομματισμός θα πάρει 80% και έλεγα ότι δεν θα πάρει 50%, βγήκα αληθινή. Και το 2015 όταν όλοι έλεγαν πως θα βγει το «Ναι», εγώ έλεγα «Όχι» που «επιθυμούσα να βγει 70% και εκτιμούσα ότι θα βγει 60%».
Για τον κ. Ανδρουλάκη είπε: «Οι δημοσιογράφοι του έκαναν μεγάλο bullying πως είναι “ουρά της Κωνσταντοπούλου” και έβαλε το ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει με επιστολική ψήφο την προηγούμενη εβδομάδα με 91% να γίνει άρση ασυλίας σε εμένα για μηνύσεις αστυνομικών και δικαστών κατ’εντολή Φλωρίδη και Μητσοτάκη για τη δράση μου έναντι του εγκλήματος των Τεμπών.
Είναι ντροπή, ο Ανδρουλάκης θέλησε να είναι υποχείριο της Διαμαντοπούλου (που έχει ανοικτή γραμμή με τον Φλωρίδη) και του Βενιζέλου, που θα τον πετάξουν από το τρένο. Λυπάμαι πάρα πολύ από αυτή τη στάση του ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μικρόνοια ότι ο κόσμος θέλει ξανά δίπολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, θα φάνε τα μούτρα τους.
Για το εκλογικό ακροατήριο της Πλεύσης Ελευθερίας: «Εγώ δεν βάζω τους ανθρώπους σε μαντριά, δεξαμενές. Υπάρχει τεράστια ρευστότητα, απεγκλωβίσαμε τον κόσμο από όλα τα αδιέξοδα. Το σύνθημά μας είναι «Η Πλεύση είναι η λύση». Για κάθε πρόβλημα υπάρχει λύση, αυτό είναι ρεαλισμός. Δεν είναι ρεαλισμός να μην περιμένεις τίποτα και να έχεις όλους τους κηφήνες. Εγώ τους ενοχλώ στη Βουλή».
The post Ζ. Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Παριστάνει ότι ξέρει αγγλικά appeared first on The Indicator.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...