Παρέμβαση στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ επιχειρούν οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν (IRGC), σε μια χρονική στιγμή που οι διαπραγματεύσεις έχουν βαλτώσει στη Μέση Ανατολή και που η ενεργειακή κρίση είναι ορατή σε παγκόσμιο επίπεδο.
Οι Φρουροί απηύθυναν άμεσο κάλεσμα προς τον αμερικανικό λαό, δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ υπό τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «πρέπει να αλλάξει». Σε μια εκτενή ανοιχτή επιστολή (σε μορφή PDF) που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, οι Φρουροί της Επανάστασης καλούν τους Αμερικανούς να «αφυπνιστούν» και να «πάρουν πίσω τον έλεγχο από τους διεφθαρμένους πολιτικούς».
Το μήνυμα αυτό έρχεται πέντε εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και μία ημέρα αφότου συμπληρώθηκαν επτά μήνες από την έναρξη του πολέμου ΗΠΑ-Ισραήλ κατά του Ιράν.
«Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς το αμερικανικό πολιτικό σύστημα βρίσκεται στο πιο αδύναμο σημείο του», ανέφεραν οι Φρουροί της Επανάστασης.
Διαβάστε περισσότερα
Efsyn.gr
