Τελευταία νέα
Σε ισχύ από σήμερα οι νέες ώρες κοινής ησυχίας: Τι απαγορεύεται, οι ποινές για τους παραβάτες Την παραίτηση ή αποπομπή Φλωρίδη ζητάει το ΠΑΣΟΚ: «Φαντασιώνεται πως αποκάλυψε αόρατες συνωμοσίες, ενώ επιχείρησε να καθοδηγήσει τη Δικαιοσύνη» ΠΑΣΟΚ: Ζήτημα διαφάνειας η άμεση παραίτηση ή αποπομπή του Φλωρίδη Κεραμέως: Τηλεργασία σε απομακρυσμένα χωριά με επιδότηση 90% του μισθού και ασφαλιστικές εισφορές για 12 μήνες ΠΑΣΟΚ: Ζητά την άμεση παραίτηση ή αποπομπή του Φλωρίδη – «Επιχείρησε να καθοδηγήσει τη Δικαιοσύνη» Η Attica πούλησε το πλοίο «Λευκά Ορη», το πρώην Blue Horizon Ηράκλειο: Ανατροπή στην υπόθεση διαπόμπευσης της 52χρονης – Μία 36χρονη αναζητούν οι Αρχές Με δωρεάν εισιτήρια η μάχη της Εθνικής Ελπίδων κόντρα στη Λετονία «Προεκλογικά φιλοδωρήματα»: Πυρά της αντιπολίτευσης για τα μέτρα Μητσοτάκη Φλωρίδης για Τέμπη:Το βούλευμα δεν αναφέρει ποια στοιχεία χάθηκαν-Επιμένω στη φράση ότι είναι για τα μπάζα Διπλό “χτύπημα” Ανδρουλάκη στη Βουλή- Καύσιμα, Golden Visa και η μάχη για το ιδιωτικό χρέος Παυσανίας Παπαγεωργίου: Ποιος είναι αλήθεια επιζήμιος για την χώρα?
Efsyn.gr

Συνελήφθη γνωστός Tik Toker μετά από καταδίωξη – Μήνυση κατά αστυνομικών: «Μου έσπασαν το αμάξι με λοστό»

Στη σύλληψη γνωστού Tiktoker για απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση προχώρησαν οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ο ίδιος προχώρησε σε μήνυση κατά αστυνομικών καθώς καταγγέλλει ότι του έσπασαν το αυτοκίνητο με λοστό.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα eΜakedonia, ο influencer γνωστός ως «Τέο βασιλιάς Τζουντάσιαν» ανέβασε βίντεο στο προφίλ του στο Tik Tok με σπασμένο το αυτοκίνητό του και κατήγγειλε ότι αστυνομικοί που επέβαιναν σε συμβατικό όχημα του έσπασαν τα τζάμια με λοστό και τον τρομοκράτησαν.
Όπως υποστήριξε, τον καταδίωξαν χωρίς να του κάνουν σήμα και να ανάψουν τον φάρο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να πέσει σε άλλο όχημα. Στο ίδιο βίντεο ανέφερε ότι οι αστυνομικοί φόρεσαν γάντια και στη συνέχεια του έσπασαν το αυτοκίνητο.

@teomavridiss
♬ πρωτότυπος ήχος – Τεος βασιλιάς Τζουντασιαν

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος του TikToker:
«Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) το μεσημέρι κλήθηκα από τον γνωστό ΤίκΤόκερ «ΤΕΟ» να μεταβώ σε περιοχή της οδού Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη, όπου, όπως μου κατήγγειλε, είχε δεχθεί επίθεση από αστυνομικούς που του προκάλεσαν ζημίες στο αυτοκίνητό του.
Μετέβην άμεσα στο σημείο όπου διαπίστωσα τα εξής : Δύο αστυνομικοί του Τμήματος Αλλοδαπών είχαν θεωρήσει ότι μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχαν αλλοδαποί και είχαν πραγματοποιήσει επίθεση με ειδικό όργανο θραύσης κρυστάλλων, με το οποίο είχαν επιτεθεί αιφνιδιαστικά από πίσω και είχαν σπάσει τα τζάμια του αυτοκινήτου προκαλώντας σοβαρές ζημίες.
Στην συνέχεια παραδέχτηκαν ότι είχαν κάνει λάθος και ζήτησαν συγγνώμη. Όταν όμως ο ΤικΤόκερ ζήτησε να πάνε όλοι μαζί στο Τμήμα για να καταγραφεί το περιστατικό και στην συνέχεια εκδήλωσε την επιθυμία να υποβάλλει μήνυση για την φθορά της ιδιοκτησίας του, τότε οι δράστες, για να αποφύγουν τις συνέπειες της πράξης τους, του υπέβαλαν ψεύτικη μήνυση για δήθεν «απείθεια», «βία κατά υπαλλήλων» και «επικίνδυνη οδήγηση» και διενήργησαν σύλληψη, πέντε ώρες μετά το συμβάν στο Αστυνομικό Τμήμα, και όχι επί τόπου στο σημείο, όπως θα συνέβαινε εάν πράγματι είχαν συμβεί όλα όσα του αποδίδουν.
Με τον τρόπο αυτό, ο «Τεό» συνελήφθη στα πλαίσια αυτοφώρου για πράξεις που ποτέ δεν τέλεσε. Ειδοποιήθηκα και μετέβην στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου καταθέσαμε μήνυση κατά των δύο αστυνομικών για έξι, συνολικά, ποινικά αδικήματα και συγκεκριμένα για : 1) φθορά ξένης ιδιοκτησίας, 2) απειλή, 3) επικίνδυνη σωματική βλάβη (από τραυματισμό που προκλήθηκε στον «Τεό» από τα θραύσματα των τζαμιών), 4) παράβαση καθήκοντος, 5) ψευδή καταμήνυση και 6) ψευδή κατάθεση.
Ως αποτέλεσμα της μηνύσεώς μας οι δύο αστυνομικοί ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ και ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Πρίν από μία ώρα περίπου εμφανίστηκαν σε σε διάφορα σάιτ δημοσιεύματα που παρουσιάζουν μία τελείως διαφορετική εκδοχή για το συμβάν, εκδοχή που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα επικαλούνται ανώνυμες «αστυνομικές πηγές». Για την διασπορά ψευδών ειδήσεων θα ασκηθούν αγωγές, ενώ θα αιτηθούμε από τους υπαίτιους να κατονομάσουν τις πηγές τους και θα επανέλθουμε με νέα σειρά μηνύσεων και αγωγών κατά των συγκεκριμένων «πηγών», για συκοφαντική δυσφήμηση και όποιες άλλες πράξεις προκύψουν.
Τραυματισμό από την βίαιη επίθεση των αστυνομικών υπέστη και ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου, ο οποίος επίσης υπέβαλε μήνυση. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στο διαδίκτυο έχει αναρτηθεί τις τελευταίες ώρες βίντεο στο οποίο έχουν καταγραφεί οι ίδιοι αστυνομικοί να πραγματοποιούν και άλλη βίαιη επίθεση σε άλλο αυτοκίνητο, την προηγούμενη ημέρα, στην ίδια περιοχή, χρησιμοποιώντας την ίδια μεθοδολογία, δηλ. σπάζοντας τα τζάμια με ειδικό όργανο θραύσης κρυστάλλων. Θα εξαντλήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα, ώστε να διασφαλίσουμε ότι κανένας πολίτης δεν θα αντιμετωπίσει ξανά τέτοια βίαιη, αυθαίρετη και παράνομη συμπεριφορά».
Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. – Μηνύσεις εκατέρωθεν
Πηγές της ΕΛ.ΑΣ. ανέφεραν στο τοπικό Μέσο ότι η καταδίωξη ξεκίνησε από την είσοδο της πόλης στην οδό Λαγκαδά προς το κέντρο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών που περιπολούσαν για τον εντοπισμό διακινητών μεταναστών.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί υποστηρίζουν ότι του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα.
Τελικά, κατέληξαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα, με τις δύο πλευρές να καταθέτουν μηνύσεις εκατέρωθεν.

@teomavridiss
♬ πρωτότυπος ήχος – Τεος βασιλιάς Τζουντασιαν

Ο γνωστός influencer κατηγορείται για απείθεια και επικίνδυνη οδήγηση και την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Από την πλευρά του, ο influencer κατέθεσε μήνυση προς τους αστυνομικούς για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ -όπως υποστήριξε- θα καταθέσει μηνύσεις και για ψυχική οδύνη.

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε επίσης...